spotify

Spotify Kullanıcıları Apple Music’e Geçiyor!

Geçtiğimiz hafta yayınlanan Spotify güncellemesi kullanıcılarından büyük tepki almaya devam ediyor. Yaşanan bu gelişmeden rahatsız olan kullanıcılardan bazıları Apple Music’e geçti bile.


Spotify’ın yayınladığı güncelleme sonrasında Kütüphane sekmesinde ki gezintiyi kolaylaştırmayı hedefliyordu. Ancak kullanıcılardan gelen yorumlara bakılırsa beklenenin  tam tersi gerçekleşmiş durumda.

Reddit’te ki bir kullanıcının açtığı konu üzerine gelen bir çok mesaj ile yeni güncelleme birçok eleştiri aldı. Eleştiriler arasında Spotify’ın Kütüphane kısmındaki bazı özellikleri kaldırmasının yanlış bir seçim olduğu yönünde. Son güncelleme Şarkılar sekmesini kaldırıp, Son Çalınanlar sekmesinde çok daha az sanatçı ve şarkı gösterilmesine neden oluyor.

Bu neden ile bazı Spotify kullanıcıları, Apple Music servisine geçti. Reddit üzerinden de  Apple Music’e geçiş yapan kullanıcılarla, Apple Music kullanan kullanıcılar arasında fikir alışverişi yapılan bir konu açıldı.

Son yapılan bu güncelleme ile özelliklerin değiştirilmesi nedeni ile Apple Music’e geçmeyi düşünen insan sayısı da oldukça fazla. Kullanıcıların şikâyetlerinin ne kadar dikkate alınacağı ve güncellemenin geri çekilip çekilmeyeceği ise henüz bilinmiyor.