spotify 1

Spotify, Kayıpsız Müzik Sunabilir

Spotify, Tidal’ın abonelerine gözlerini çevirmiş durumda. Spotify’ın kayıpsız müzik hizmeti hakkında tüm detaylar!

Tidal’ın kayıpsız bir şekilde müzik hizmeti sunmasının ardından, Tidal’ı Tidal yapan bir ifadeydi. Ancak müzik servisi ve aboneliği yönünden en popüler müzik hizmeti olan Spotify, Tidal kullanıcıları da hizmet vermeye hazırlanıyor. Bu bakımdan Spotify, kendi kayıpsız müzik servisi olarak bilinen Sportify Hi-Fi isminin verildiği bir hizmeti hazırlıyor.

Tidal üzerinde bulunan 20 dolarlık bir üyeliğin, çok yüksek kaliteli kulaklık alanlar için ürünün tam anlamıyla hakkını verdiğini belirtti. Spotify da bu bakımdan kullanıcıları gözüne kestirmiş durumda. Henüz Hi-Fi özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı hakkında net bir açıklama olmasa bile, ilerleyen günlerde bir açıklama gelecektir.

spotify kayipsiz muzik sunacak 1488403123

Spotify, Hi-Fi servisi ile çoğu kullanıcının dikkatini çekecek gibi duruyor. Çünkü Tidal ve apple Music gibi rakiplerin önüne Sportify’ı tercih etmek için belli bir sebepleri olacak. Bu bakımdan Spotify için çok daha fazla para harcamasına da gerek kalmayacak. Bu bakımdan geç kalınan bu hizmet umarız en kısa sürede gelir.