Xperia 1 II 1

Sony Xperia 1 II alışveriş sitesinde fiyat etiketini gösterdi!

Akıllı telefon piyasasında eski günleri özleyen şirket, tedarik süreciyle ilgili yeni bir hamle yaptı. Kısa süre önce bir alışveriş sitesi tarafından Xperia 11 II fiyatı ortaya çıktı. Telefonun 4K OLED ekran ile gelecek olması çoğu kullanıcının dikkatini çekmeyi başarıyor. İşte detaylar…

Sony Xperia 1 II fiyatı sızdı!

Firma, daha önceki deneyimlerinden yola çıkarak akıllı telefon sektöründe yep yeni bir yol çizdi. Xperia 1 II modeline güç veren Qualcomm’un Snapdragon 865 yonga seti olduğu belirtildi. Ek olarak 3860 x 1644 piksel ve 1:9 ekran gövde oranına sahip 4K HDR ekran ile gelecek. Hi-Fi özelliği yer alan kulaklık girişi ve 8GB RAM ile gelecek telefon oldukça tatminkar görünüyor. Ayrıca hafıza kartı desteği yer alan telefonun depolama kapasitesi ise 256 GB, 4000mAh batarya ve 3 arka kameraya sahip.

1198

B&H adındaki bir satış sitesinde yer alan bilgilere göre 1.198 dolar fiyat etiketi bulunuyor. Elbette bu fiyat görenlerin tepki göstermesine neden olurken bazı kullanıcılar ise üretim maliyetlerinin artmasından dolayı normal karşıladı.

sony xperia 1 ii fiyati sizdiril

Hem üretimin hemde lojistik maliyetleri çok fazla artınca birçok firma artık yeni ürünlerini oldukça yüksek fiyattan karşımıza çıkarıyor. Yeni telefonun da 1.198 dolar ile ortaya çıkarken tepkilerden dolayı alışveriş sitesinde fiyat etiketinin kısa süre önce kaldırıldığını belirtelim.