Snapchat Engelleme 1

Snapchat Hikayeleri, Diğer Platformlarda da Nasıl Paylaşılır?

Popülerliğini yitirmiş olan Snapchat, bu durumu tersine çevirmek ve rakipleri ile mücadele edebilmek için yeni yollar deniyor. Bunlardan biride App Stories. Bu yetenek sayesinde  Snapchat kullanıcıları platformdaki hikayelerini diğer platformlarda da paylaşabilecek.

Snapchat, hikayeler özelliğini ilk kez kullanan platformdu ancak bu özellik, bütün sosyal medya platformları tarafından tabiri caiz ise “kopyalandı”. Özellikle Instagram’ın Hikayelerinin ön plana çıkması ile Snapchat popülerliğini yitirdi.

Popülerliğini kazanmak için ise Snapchat şimdi de Snapchat App Stories’i yayınladı. Böylelikle kullanıcılar, hikayelerini farklı platformlarda da paylaşabilecekler.

Snapchat App Stories Nasıl Paylaşılır?

Snapchat App Stories’in kullanımı aslında oldukça basit bir şekilde yapılabiliyor. Böyelikle Snapchat hikayelerinizi, Hesabınıza bağladığınız diğer platformlar ile paylaşabilirsiniz. Tabii öncelikle bunun için diğer platformların geliştiricilerinin Snapchat App Stories ile uyumlu hâle gelmesi gerek. Şu an için uyumlu olan platformlar ise Triller, Squad, Hily ve Octi.

Snapchat, App Stories’i ile 24 saatlik hikayelere ek olarak,7 gün tutma seçeneğini de kullanıma sunacak. Böyelikle hikayelerin daha geniş bir kullanıcı kitlesine ulaşmasını hedefliyor. Tabii bu başarı ancak diğer büyük platformların bu sistemi ne kadar kullanacaklarına da bağlı olarak değişecektir.