Smart Tab N8 1 1

Smart Tab N8 Özellikleri, Çıkış Tarihi ve Fiyat

Smart Tab N8 modeli için beklenen detaylar ortaya çıktı. Smart Tab N8 tabletlerinin yeni seri akıllı telefonlarla beraber çıkışının yapılacağı da açıklanırken, Vodafone Smart Tab N8 serisinin özellikleri de detaylanmış oldu. İşte Smart Tab N8 detayları ve özellikleri.

Vodafone, şimdilerde HMD Global ile yapılacak olan anlaşmanın açıklanmasıyla gündemde. En çok kullanılan operatör devinin Türkiye ayağı olan Vodafone Türkiye tarafından açıklanan yeni anlaşma haberi sonrasında, Nokia telefonların ülkemize getirileceği konusunda beklentilerinde oluştuğunun haberini yapmıştık.

Bir yandan ülkemizde yeni seri Nokia akıllı telefonların satış anlaşmasının yapılması beklenirken bir yandan da Vodafone, dünya genelinde kendi adı ile yeni seri akıllı telefonlarını da yayınlamaya başlayan operatör devinin şimdi ise Vodafone Smart Tab N8 serisi tabletleri ortaya çıktı.

Smart Tab N8

Vodafone Smart Tab N8 Resmi Olarak Duyuruldu

Yeni seri tabletlerin duyurulmasının hemen ardından kısa süre önce ortaya çıkan N8 akıllı telefonlarında olduğu gibi farklı teknolojilerin kullanıldığı görülüyor. Vodafone Smart Tab N8 serisinde yer alan özellikler içerisinde işlemci kısmında MediaTek MT8735 işlemcilerinin kullanıldığı açıklandı. Çok yüksek bir hız değeri sunamayan işlemcilerin 1.1 GHz gibi bir hız değeri bulunuyor. Bunun yanında RAM bellek kısmında ise 2 GB tercihi yapılmış. 16 GB depolama alanıyla da dikkat çekecek olan Vodafone Smart Tab N8, özelliklerinin ekran kısmına bakalım.

Smart Tab N8

Smart Tab N8 10.1 inç ekran boyutu kullanılıyor. Büyük boyutlu tablet sınıflarına dahil olacak olan Smart Tab N8 serisinin çözünürlük değeri ise 720p olarak dikkat çekiyor. IPS LCD panel tercihi yapılan Vodafone Smart Tab N8 modelinde Android Nougat işletim sisteminin de kullanıldığı da tanıtımda yer aldı. 4600 mAh değerinde pillere sahip olan tabletlerin LTE desteği de standart kullanımı bir hayli öne çıkarıyor. 5 MP ve 2 MP değerinde iki kamera kullanımı yapılan tabletlerin fiyatı için yapılan açıklama da ise 235 Euro ifadesi kullanıldı. Çıkış tarihi konusunda ise net bilgi yok.