Skype ile Ekran Paylasimi Nasil Yapilir 1

Skype’ta Ekran Paylaşımı Nasıl Yapılır?

Bugün Skype Ekran Paylaşımı ile buradayız. Skype, yıllarca görüntülü arama yapmak için çok popüler bir ağdır ve bu ağ hala büyümektedir. Bugün milyarlarca insan skype kullanıyor ve skype aracılığıyla birbiriyle bağlantılı iletişime geçiyorlar. Bu ağ, görüntülü internet aramalarını daha hızlı ve belirli kişilerle yapmanızı sağlar. Bu yazıda size Skype’taki bilgisayar ekranınızı paylaşmaktan bahsedeceğiz. Evet, Skype ekran paylaşımı araçları olarak kullanabilirsiniz. Yöntem çok basit ve kolaydır, yalnızca aşağıda listelenen basit adımları uygulamanız gerekir. Devam etmek için aşağıdaki yazıyı okuyun.

Skype Ekran Paylaşımı

Ekranınızı diğer kullanıcılarla paylaşarak arkadaşlarınızla kolayca sözleşme yapabilirsiniz. Ayrıca bilgisayar arasında ortam aktarabilir ve arkadaşlarınızın bilgisayar problemini bilgisayar ekranınızın önünde oturarak çözebilirsiniz. Devam etmek için aşağıdaki adımları uygulamanız yeterli.

Skype’ta Ekranı Paylaşma Adımları

  • Her şeyden önce Skype uygulamasını akıllı cihazınızda veya bilgisayarınızda açın ve hesabınıza giriş yapın.
  • Şimdi, ekranınızı paylaşmak istediğiniz kişi listesinden kişiyi seçin.
  • Şimdi hesabı seçtikten sonra, orada görüntülü arama düğmesine tıklayın.
  • Şimdi video görüşmesinde arayüzey yaparken mavi renkli bir artı düğmesi göreceksiniz.
  • Şimdi o butona tıklayın ve orada paylaşım ekranını seçin.
  • Şimdi masaüstü ekranınızın önizlemesini göreceksiniz. Artık masaüstünün tamamını veya yalnızca tek bir pencereyi aşağı ok düğmesini tıklatarak da paylaşabilirsiniz; ardından, orada Pencere Paylaş ve Masaüstünü Paylaş şeklinde iki seçenek göreceksiniz. Daha uygun olduğunu düşündüğünüz birini seçin.
  • Ekran paylaşımı ile yaptığınız iş bu, şimdi çalışmalarınızı orada kolayca paylaşabilirsiniz.