Sizdirilan iOS 11 Apple Watchte LTE ve iPhone 8 Ozellikleri Ortaya Koyuyor

Sızdırılan iOS 11, Apple Watch’te LTE ve iPhone 8 Özellikleri Ortaya Koyuyor!

iOS11’in final sürümü, Apple’ın Salı günü iPhone 8 ile duyurması beklenirken daha erken bir şekilde dün gece sızıntıya uğradı. Final sürüm, MacRumors ve 9to5Mac’de dahil birçok siteye gönderilmiş gibi duruyor.

Apple Watch uygulamasında, telefon ile bağlantısı ve üçüncü nesil Apple Watch’ın ne şekilde çalıştığına dair bir görüntü bulunuyor. Ürün, bir Space Grey gövdeye sahip ve üzerinde bant bulunduruyor. Apple Watch ile aynı tasarıma sahip olurken tek farkı oldukça parlak kırmızı bir Dijital taça sahip. Güncelleme detaylarında, Apple Watch’in iPhone’la bir telefon numarası paylaştığı, LTE üzerinden arama yapabildiğini ifade ediyor. Apple Watch hazırda olan telefon planlarına dahil edilecek ve kullanıcılara fiyatlandırma konusunda bazı ipuçlar sunacak.

Sızdırılan iOS 11 Apple Watchte LTE ve iPhone 8 Özellikleri Ortaya Koyuyor1

9to5Mac tarafınca yapılan açıklamalarda olduğu gibi, iPhone 8’de olacağı söylenen yüz tanıma sisteminin adı Face ID olabilir. İnce çerçeve ile iPhone 8’in tasarımı ve üst kısımda yer alan çentiği gösteren bir görüntü bulunuyor. Daha önce olduğu söylenen bir diğer özellik ise iPad Pro’ya benzer gerçek ses desteği olabilir.

Sızdırılan iOS 11 Apple Watchte LTE ve iPhone 8 Özellikleri Ortaya Koyuyor2

Güncellemenin içinde iki adet iPhone 8 ekran görüntüsü gömülmüş. iPhone 8’deki yeni gezinme çubuğu görülüyor. Aslında homue tuşu bir takım hareketlerle değiştirilmiş. Çubuğun yukarı çekilmesi ana ekranı getiriyor. Çok daha uzun bir çekme ise Uygulamalar arası geçişi sunuyor. Bunla beraber güç düğmesiyle Siri’yi etkinleştirmek Apple pay kartlarını getirmek gibi bazı seçenekler bulunuyor.

Sızdırılan iOS 11 Apple Watchte LTE ve iPhone 8 Özellikleri Ortaya Koyuyor3

Yeni bir “Portre Aydınlatma” özelliği ile çalışan Kontur Işık, Doğal Işık, Sahne Işık, Sahne Işık Mono ve Stüdyo Işığı geliyor ve yeni video kayıt seçenekleri de geliyor:

– 1080p HD (240 fps’de 240 fps’de 480 MB, 240 fps’de 1080p HD
– 24 fps’de 4K (Altbilgi) 270 MB, 24 fps’de 4K (film stili) (HEVC Altbilgi) 135 MB, 24 fks’de 4K (film stili)
– 60’ta 4K (yüksek çözünürlükte, pürüzsüz) 4K ile 400 MB (daha yüksek çözünürlükte, pürüzsüz)

iMessage içinse animasyonlu emojiler bulunuyor.

Sızdırılan iOS 11 Apple Watchte LTE ve iPhone 8 Özellikleri Ortaya Koyuyor4

Son olarak ise OLED ekranında görünecek yeni renkli duvar kağıtları geliyor. Dünya ve ay, bazı çiçekler, retro tarzında gökkuşağı gibi yeni resimler ve düz renkli duvar kağıtları bulunuyor.