samsung note 9

Samsung’un Yeni Amirali, Galaxy Note 9, Üç Farklı Donanım Varyantı ile Geliyor

Kore’li akıllı telefon üreticisi Samsung’un önümüzde ki aylarda  tanıtmasını beklediğimiz Galaxy Note 9’un üç farklı donanım alternatifi ile sunulacağı ortaya çıktı.

Şu sıralar Galaxy Note 9 modeline odaklanan Samsung’un yeni amiral gemisiniüç farklı donanım seçeneği ile eylül’den önce sunulacağı düşünülüyor.

 

Ortaya çıkan belgelere göre, Samsung Galaxy Note 9 içinÇin Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bakanlığı’nın(CMIIT) sertifika listesinde 21 Mart ve 24 nisan tarihlerinde, SM-N9600 ve SM-N9608 olarak model kodu olan iki Galaxy Note 9 alternatif için sertifika alınmış durumda.

Belgelerde herhangi bir detay yer almıyor ancak daha önce ortaya çıkan sızıntılara bakılırsaSamsung Galaxy Note 9’un model numarası SM-N960U olarak alınmıştı. Bugün ortaya çıkan sertifikaların ardından Note 9’un üç farklı donanım alternatifi ile sunulmasının kesin olduğu düşünülüyor.

Galaxy Note 9 Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Samsung’un yeni amiral gemisinin 6.4 inç Super AMOLED ekran, Snapdragon 845 işlemci (Exynos 9810), 6 GB RAM, 4.000 mAh pil ve 12 MP + 12 MP olmak üzere çift arka kamera kurulumu ve Android Oreo ile Temmuz veya Ağustos ayında satışa sunulması bekleniyor.