note 8 1

Samsung’un Başı Bu Sefer’de Note 8’in Pili ile Dertte!

2016 yılında Samsung’un Galaxy Note 7’de yaşağıdığı sorun nedeni ile ciddi sıkıntılar yaşamıştı. Samsung’un bu seferde yılın en dikkat çekici cihazlarından biri olmayı başaran Galaxy Note 8’de bazı kullanıcıların pil sorunu yaşadığı iddia ediliyor.

Yaşanan sorunun şarj işleminin aniden kesilmesi ve cihazın tekrardan başlamadığı veya pilin tamamen bitmesinin ardından tekrar sarja bağlanmasının ardından yeniden açılmadığından şikayet edildiği ifade ediliyor. Özellikle bu sorunun pilin tamamen bitmesi ardından ortaya çıktığı da ayrıca ifade ediliyor.

Note 7‘de yaşanan sorunun yeniden yaşanmaması için Samsung, pillerini defalarca test ve kontrollerden geçirdiğini açıklamıştı. Ancak ABD‘de yaşayan bazı Note 8 kullanıcılarının şarj işleminin aniden kesildiği, tekrar başlamadığı, ayrıca pilin bitmesinin ardından da telefonun açılmadığı şikayetinde bulundukları ortaya çıktı.

Samsung‘un bu durum ile ilgili bilgi sahibi olduğu ve inceleme başlattığı, aynı zamanda sorunlu olan cihazları da değiştirdiği belirtiliyor.