Samsung SM G9600 1

Samsung SM-G9600 Seri Numaralı Telefon Ortaya Çıktı

Samsung SM-G9600 akıllı telefonları GeekBench testlerinde görüldü. Yeni modelin özellikleri üst segment akıllı telefonlar geleceğini gösterdi. Peki, yeni seri akıllı telefonların özellikleri neler? İşte tüm detaylarıyla yeni amiral gemisi modelleri ve yeni isim iddiaları.

Samsung’un bir süredir amiral gemisi akıllı telefonlarına mini modeli ile yeni bir model ekleyeceği konuşuluyor. İddialara gündeme geldiği andan itibaren yeni seri akıllı telefonların nasıl özelliklere sahip olacağı konusunda net bilgiler yok. Fakat son olarak yetkililerden böyle bir modelin henüz planlarında olmadığı yönünde açıklamalar geldiğini gördük.

Hal böyle olunca net bir bilgi de ortaya çıkmadığı için sadece iddialarda kalan Galaxy S8 mini modeli mi bilinmez ama şimdilerde yeni bir Samsung telefonu konuşuluyor. Son olarak Geekbench testlerinde ortaya çıkan yeni seri akıllı telefonlar, iddialı bir Samsung modeli geleceğinin de göstergesi.

Samsung SM-G9600

Samsung SM-G9600 Seri Numaralı Telefon

Modelin şu an için adı belli değil. Samsung SM-G9600 seri numarasıyla ortaya çıkan akıllı telefonların, GeekBench testlerine yansıyan özellikleriyle bir hayli dikkat çekti. Öyle ki yeni seri akıllı telefonların Snapdragon 840 işlemcileri barındıracağı görülüyor. Yeni Snapdragon serisi işlemci modellerini beraberinde getireceği görülen akıllı telefonların, 4 GB üst seviye RAM bellek miktarına da sahip olacağı testlerde öne çıkıyor. Tekrar belirtelim henüz yeni modelin adı belli değil. Android 7.1.2 sürümüyle test edilmiş olduğu görülen Samsung SM-G9600 serisinin adı ne olacak?

Telefon merakla beklenen Galaxy S8 mini modeli olarak mı karşımıza çıkacak? Bunları şu an için bilmek oldukça zor. Tek bildiğimiz Güney Koreli teknoloji devinin hız kesmeden yeni modelleri üzerinde çalıştığı. Galaxy S9 amiral gemisi akıllı telefonlarına kadar markanın daha birçok akıllı telefonu piyasaya süreceğini de söylemek yanlış olmaz. Yeni modelin ne zaman satışa çıkacağı konusunda veya ne zaman tanıtılacağı konusunda herhangi bir açıklama yapıldığında sitemizde bu açıklamalara yer vereceğiz.