Note 8

Samsung Note 8, Exynos 9 Afişinde Görüldü

Note 8 akıllı telefonları Exynos 9 işlemci afişlerinde kendisini gösterdi. Yeni seri akıllı telefonların tasarımları ne kadar belirgin? İşte afişle görseli ve tüm detaylar.

Uzunca bir süredir teknoloji dünyasında en çok merak edilen, en çok beklenen akıllı telefonlardan biri Note 8 akıllı telefonları olarak değerlendiriliyor. Sadece Note 7 modelinin başına gelen olay bile yeni serinin merakla beklenmesine neden olan konulardan bir tanesi.

Sürekli görselleri olduğu iddia edilen görsellerin paylaşılması ve yeni seri akıllı telefonların özelliklerinin hakkında detayların paylaşılmasıyla akıllarda bir Note 8 modelinin şekillenmesine şimdiden neden oldu. Zaten tanıtımının çok kısa bir süre sonra, 23 Ağustos tarihinde yapılacağı gündem olan akıllı telefonların, şimdide yeni işlemci afişlerinde ortaya çıktığı belirtiliyor. Exynos 9 serisi işlemciler için yapılan paylaşımda iddialara göre Note 8 modeli de yer aldı.

Note 8

Note 8 Nasıl Bir Model Olacak?

Paylaşılan afiş görsellerinde yer alan modelin Galaxy S8 akıllı telefonları olduğu düşünülüyordu. Fakat görsellere yaklaşıldığında hem üst çerçevenin değiştirildiği hem de çok daha ince bir kasa kullanıldığı görülüyor. Yan ekranların yerleşimi de yeni seri amiral gemisi modelini işaret ediyor.

Sadece görseller değerlendirildiğinde bile yarım gözüküyor olsa dahi çok daha başarılı bir tasarıma sahip olacağı düşünülen yeni modelin, Exynos 9 serisi işlemcilerle beraber geldiğini de görebiliriz. Tüm bu detaylar önümüzdeki ay yapılacak tanıtımla netlik kazanacak.