samsung internet tarayici 1

Samsung, İnternet Tarayıcısı’na Yeni Özellikler Getirildi

Samsung, İnternet Tarayıcı uygulamasının beta sürümünü bu ayın başlarında güncelleyerek bir bildirim yöneticisi ve ana ekran kısayolu yeniden adlandırma eklendi. Birçok yeni bir özellik eklendi. İşte detaylar;

Samsung Internet Beta Sürümü

Dışarıda bu sinir bozucu gizli otomatik oynatıcı videoları sunan tonlarca site var, ancak Samsung Internet Beta şimdi bunlara bir son verecek bir seçenek içeriyor. Ayarların ‘Faydalı özellikler’ bölümünde bulabilirsiniz ve istenmeyen video içeriğinden sizi korumanın iyi bir iş çıkarmış gibi görünüyor. Maalesef, site başına daha fazla ayrıntılı ayar yoktur, ancak hepsinden daha fazlasını devre dışı bırakmak muhtemelen daha iyidir ve belirli bir video izlemek istiyorsanız sadece oynat tuşuna basabilirsiniz.

Samsung

Aynı yerde, bir QR kod tarama işlevini açma seçeneğini de bulacaksınız. Bir kez çalıştırdığınızda, nasıl etkinleştirileceği hemen belli değil ve hiçbir açıklayıcı yok, ama sonunda çözdük. URL çubuğuna ve imlecine dokunursanız, ses girişi düğmesinin sağında bir QR kod simgesi görünecektir. Ona dokunun, QR kod okuyucu açılır ve ilgili web sayfasına gitmenize yardımcı olur. Ayrıca flaşı açmak için bir düğme var, okumak için biraz daha ışığa ihtiyacınız olursa flaşı açabilirsiniz.

Yeni özellikler 9.4.00.26 sürümüyle birlikte geliyor ve şu an mevcut kullanıcılara sunuluyor. Henüz almadıysanız, bunun yerine APK Mirror’dan indirebilirsiniz.