Samsung internet tarayici 1

Samsung İnternet Tarayıcı Google Store’da

Son günlerde kendisine özgü yazılımları, Android uygulama olarak sunmaya başlayan Samsung, bu serisine bir yenisini daha ekledi. Teknoloji devi bu kez Samsung internet tarayıcı uygulamasını Google Play Store üzerinden belli Android cihazları için yayınladı. İşte detaylar.

Akıllı telefon konusunda akla gelen ilk markalardan biri olan Samsung, her zaman olduğu gibi bu senede en ilgi çeken akıllı telefon serilerini piyasaya sürmeye başladı. Samsung tarafından piyasaya sürülen hemen hemen her seride olduğu gibi, bu sende çıkan telefonlarda birçok Samsun uygulamasının kullanıldığı net bir şekilde görülüyor.

Android işletim sistemi kullanıyor olsa da varsayılan olarak kendi yazılımlarını da kullanan Samsung, bu senede geleneği bozmamış gibi görünüyor. Üstelik bu kez teknoloji devi sadece kendi telefonları için değil, Android telefonları için de kendi uygulamalarını sunmaya başladı. Bu uygulamaların sonuncusu ise Samsung internet tarayıcı oldu. Uzun yıllardır sadece Samsung akıllı telefonlarda kullanılan bilen Samsung internet tarayıcı, artık sınırlı da olsa Android cihazlarda da kullanılabilecek.

Samsung internet tarayıcı

Samsung İnternet Tarayıcı Android Sürüm

Samsung internet tarayıcı Android sürüm için belli başlı sınırlamalar ve belli başlı dikkat çekilecek noktalar olduğunu da hatırlatalım. Özellikle yeni uygulamanın sınırlı bir şekilde yayınlandığını açıklamak gerekiyor. Samsung internet tarayıcı şimdilik sadece Google Android cihazlara yayınlandı. Yani Googla Pixel ve Nexus serilerinde kullanılabiliyor. Bunun dışında işletim sistemi Android olsa bile şu an için Samsung internet tarayıcı sistemini kullanmanız mümkün değil.

Özellikle Samsung internet tarayıcı içerisinde kullanılan birkaç sistemde bu şekilde uyum sorunları yaşanabileceği de belirtiliyor. Ek olarak Samsung internet tarayıcı kullanımının diğer Android cihazlara da gelmesi için Samsung’un yeni bir güncelleme yayınlaması gerektiği belirtiliyor. Yani tarayıcı bir süre daha diğer Android kullanıcılarına ulaşmaya bilir. Fakat sonunda tüm Android için desteğin geleceği düşüncesi var. Samsung’un açıklamalarından bunları anlıyoruz.