Samsung Gear S3 Ekran Goruntusu Almak 1

Samsung Gear S3 Ekran Görüntüsü Nasıl Alınır?

Samsung’un Gear S3 akıllı saati sadece havalı ve şık değil, aynı zamanda birçok özelliğe sahip. Birkaçını belirtmek için, kullanıcı arabiriminde gezinmenize yardımcı olan şaşırtıcı paslanmaz çelik döner çerçeve var, gündelik görünümünü değiştirmek için özelleştirilebilir saat yüzlerini bulacaksınız. Bir akıllı saat, bir akıllı telefona benzer şekilde çalışır, bu yüzden bir akıllı saat üzerinde ekran görüntüsü almak mümkündür. Samsung Gear S3 akıllı saat nasıl ekran görüntüsü almak için okumaya devam edin.

Samsung Gear S3 Ekran Görüntüsü

Samsung Gear S3 Ekran Görüntüsü Almak

Ses seviyesi tuşlarına ve güç / ev tuşlarına basarak ekran görüntüsü alan akıllı telefonların aksine, bir akıllı saatte ekran görüntüsü almak farklı bir yaklaşıma sahiptir. Samsung Gear S3’de iki adet fiziksel tuş ve bir adet döner çerçeve var. Üstteki düğme ana anahtar iken geri gitmek için kullanılır. Dönen çerçeve ses düğmesi olarak işlev görür, ancak ekran görüntüsü almada hiçbir rolü yoktur.

Samsung Gear S3’te ekran görüntüsü almak için ana düğmeyi basılı tutun ve ekranı soldan sağa kaydırın.

  • Giriş tuşunu basılı tutun
  • Ekranı soldan sağa kaydırın
  • Ana Menü’yü ziyaret ederek Galeri’deki ekran görüntülerini bulun.

Ana Menüye girmek için giriş tuşuna bir kez basın ve Galeri’yi döndürün. Kaydedilmiş ekran görüntülerini görmek için Galeriye girin.