Galaxy Watch

Samsung Galaxy Watch’ın Tüm Özellikleri

Uzun süredir detayları merak edilen Galaxy Watch, iki farklı boyuttaki seçenekleri ile kullanıcılarına merhaba dedi. 42 mm ve 46 mm’lik seçenekleri bulunan ürün, bilek boy yapısına göre bir iyileştirme almış durumda.


Samsung Galaxy Watch

Kayışsız 63 gram olan büyük saat, 46x49x13 mm boyutlarına sahip durumda. tek renk olarak gümüş’ün yer alacağı akıllı saati renklendirmek isterseniz; siyah, mavi veya gri renkli 22mm kayışları tercih etmeniz gerekcek. Küçük model ise 49 gram ağırlığında olacak. Boyutları 41,9×45,7×12,7 mm olan akıllı saat, Midnight Black ve Rose Gold seçenekleri ile geliyor. Küçük saat’de birçok farklı renkte renk seçeneği mevcut. Siyah, gri, kırmızı, mor, bej veya kahverengi renkteki kayışları arasından seçim yapabilirsiniz.

5 metre su geçirmez olan akıllı saat’lerde Amoled ekran kullanılmış durumda. Her iki modelde de 360×360 çözünürlüğe sahip. Batarya olarak bakıldığında ise 7 gün boyunca şarj etmeden kullanabileceğiniz model’de seçeceğiniz özellikleri kapatmanıza izin verecek. ayrıca saatin düşük enerji moduna sahip olduğunu da belirtelim.

46 mm’lik boyuttaki Galaxy Watch, 472 mAh bataryaya sahipken; diğer model 270 mAh’lık batarya kullanıyor. LTE özelliğine sahip cihazlar, 4 GB dahili belleğe, Exynos 9110 çift çekirdekli 1.15 GHz yonga seti kullanılmış durumda.