Samsung Galaxy S9 ve S9 CES 2018de Tanitilabilir

Samsung Galaxy S9 ve S9+ CES 2018’de Tanıtılabilir

Samsung’un yeni amiral gemi modelleri Galaxy S9 ve S9+ CES 2018 etkinliğinde tanıtılabilir. Telefonun tam anlamıyla duyurusu ise Mart 2018’de özel bir etkinlik ile olacak.

Samsung’un belli bir süredir gündemi meşgul eden yeni amiral gemi cihazları olan Galaxy S9 ve S9+ CES 2018 ile ortaya çıkacak gibi duruyor. Akıllı telefon Güney Koreli teknoloji devinden Mart ayında düzenlenecek yeni bir etkinlikle duyurulacaktı. Ancak ortaya çıkan yeni iddialar Samsung’un karar değişikliğine gittiğini gösteriyor.

 

Daha önceden bildiğiniz gibi geçtiğimiz yıl Samsung için çok iyi bir dönem değildi. CES ve MWC’nin kapısından geçen Samsung, amiral gemisi için bazı özel etkinlikler düzenlemişti. Asıl durum ise üst seviye modellerinde yer alan SD 835’i sunmak için kullanıcıları belli bir süre bekletti. Sebebi ise Qualcomm, ilk sıraya Samsung’u eklemişti.

Aynı duruma bu yılda düşmemek için Samsung’un yeni model S9 ve S9+ modelleri Mart ayı bitmeden raflarda yerini alacak. Bu bakımdan kampanyanın daha erkenden başlaması adına iki cihaz Ocak ayında düzenlenecek CES 2018 kapsamında sunulabilir.

Samsung’un Galaxy S9 ve S9+’ı için bazı detaylar CES 2018’de yer alacağı ve telefonun Mart ayında yeni bir etkinlikte görücüye çıkacağı öğrenildi.