Samsung Galaxy S9 Plus Batarya 1

Samsung Galaxy S9 + Cihazınıza Pil Tasarrufu Sağlamanın 4 olu

Samsung Galaxy S9 + ‘ı inceledikten sonra, bataryanın en iyi olmadığını belirledik, günün sonunda şarj cihazına takmanız gerekeceğini gördük. Pili daha da uzatmak için, bu 4 yöntem Samsung Galaxy S9 + (veya Samsung Galaxy S9) cihazınızdaki pil miktarının bir kısmını azaltacaktır.

Samsung Galaxy S9 Plus Batarya Tasarrufu

Düşük Ekran Çözünürlüğü

Samsung Galaxy S9 + pil boşalmasının nedenlerinden biri de yüksek çözünürlük. Samsung Galaxy S9 + 2K çözünürlükten biraz daha yüksek bir Quad HD + AMOLED ekrana sahip. Daha fazla piksel daha fazla enerji gerektirir, bu nedenle ekran daha fazla pil tüketir.

Çözünürlüğü her zaman, pilin daha uzun süre çalışmasına yardımcı olan ekran ayarlarından düşürebilirsiniz. Ekranın çözünürlüğünü azaltmak için HD + veya FHD + ‘ı seçebilirsiniz.

Ayarlar -> Ekran -> Ekran çözünürlüğü seçeneğine gidin ve istediğiniz seçimi yapın.

Alt Ekran Zaman Aşımı

Varsayılan ekran zaman aşımı 30 saniyedir ve telefonda 30 saniye içinde herhangi bir etkinlik olmadığında ekranı kapatır. 15 saniyeye değiştirmek daha iyidir, çünkü daha az zaman telefona daha fazla pil gücü katar. Telefonu sık sık kullanıyorsanız kesinlikle akıllıca bir seçenektir.

Ayarlar -> Ekran -> Ekran zaman aşımına uğradı.

Düşük Ekran Parlaklığı

Bu, aynı zamanda otomatik parlaklık modunu yerleştirebilseniz de, ekran parlaklığını bildirim panelinden manuel olarak ayarlayabilirsiniz. Ekran içeriğini görebildiğiniz sürece düşük tutun. Bunu yapmak çok fazla pil gücü kullanmayacak.

Enerji Tasarruf Modlarını Kullanın

Samsung ayrıca enerji tasarrufu özellikleri sunar, sağlanan modlarını seçerek pilden tasarruf edebilirsiniz. Bildirim çubuğunu getirmek için üstten kaydırın ve ‘Güç tasarrufu modu tap üzerine dokunun. Ayrıca Batarya ayarlarından da erişebilirsiniz.

Pili daha hızlı tüketen şeyleri devre dışı bırakan orta güç tasarrufu için MID öğesini seçin. Bir başka mod MAX, yüz ve Iris tanıma tarayıcıları, temalar, arka plan ağ kullanımı, ekran çözünürlüğü ve senkronizasyon gibi çoğu şeyi devre dışı bırakan ultra güç tasarrufu içindir.