Galaxy S8 Active 1

Samsung, Galaxy S8 Active’i Resmi Olarak Duyurdu

Darbe, Düşme, çatlamalara, toza ve suya dayanıklı olarak hazırlanan S8 Active; gününü zorlu şartlar da geçirenler için biçilmiş kaftan. S8 Active sadece ABD’de hizmet veren AT&T’ye özel olarak çıkarıldı. Ülkemiz de satışa sunulup sunulmayacağı henüz net değil.

S8 Active metal gövdeye sahip; kenarlarını çevreleyen bu özellik ile yaşanabilecek kötü durumlara karşı daha sağlam. Bu özelliği sayesinde yaklaşık 2.5 metre yükseklikten düşürseniz bile sorun yaşamıyorsunuz.

S8 Active 5.8 inçlik, Quad HD ve Super AMOLED ekrana sahip; tabi dayanıklılık sağlamak amacı ile feragat edilen bazı noktalarda yok değil; S8’de gördüğümüz kavisli ekranı bu modelde göremiyoruz. Dolayısı ile çerçeve alanı eklendiğinden bir tık daha küçük bir ekran karşımıza geliyor.

4000 mAh pili bulunan S8 Active; diğer S8 modellerinin üzerinden bir pil performansı sunacağı kesin; tabi burada yukarıda açıkladığımız gibi zorlu şartlarda kullanılacak olması ve sarj etme imkanın az olması göz önüne alınmış durumda.

S8 Active Ne Zaman Satışa Sunulacak?

Ön siparişlerinin 8 Ağustos itibarıyla başlayacağı, 11 Ağustos Cuma günü de piyasaya çıkacağı belirtiliyor. S8 Active AT&T tarafından müşterilerine peşin fiyatı 850 dolar seviyesinde satılacak. Renk seçeneği olarak ise gri ve altın renkleri bulunacak.