Galaxy S8 Active 5 e1498241803165 1

Samsung Galaxy S8 Active Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung’un merakla beklenen yüksek korumalı akıllı telefon modeli Samsung Galaxy S8 Active, hakkında iddialar artmaya başladı. Son olarak telefonların GFXBench testlerinde özellikleri ortaya çıktı. Yeni seri amiral gemisinin çok daha dayanıklı versiyonu olacak olan Samsung Galaxy S8 Active modeli için beklenen özelliklerde böylelikle görünmüş oldu. Peki Samsung Galaxy S8 Active nasıl özelliklere sahip? İşte detaylar.

Samsung Galaxy Active modelleri, markanın en dayanıklı akıllı telefon serileri olarak biliniyor. Active serilerine başladığı andan itibaren sürekli olarak ilgi toplayan dayanıklı akıllı telefonların, hem suya hem toza hem de ekstra şartlara dayanıklılık göstermesi serilerin bir hayli tercih edilmesine neden olmuştu. Merakla takip edilen serinin son olarak ise Samsung Galaxy S8 Active modelinin çıkış yapacağı belirtiliyor. Yeni seri akıllı telefonların nasıl özelliklere sahip olacağı konusunda ise sürekli yeni detaylarda paylaşılmaya da devam ediyor. Samsung Galaxy S8 Active için son olarak performans test sonuçlarının yayınlandığı açıklandı. GFXBench testlerinde görülen akıllı telefonun özelliklerine geçelim.

Galaxy S8 Active

Samsung Galaxy S8 Active Performans Test Sonuçları

Samsung Galaxy S8 Active akıllı telefonlarının ilk olarak 5.4 inç ekran ile geleceği görülüyor. S8 serisine göre biraz daha küçük bir ekran olarak boyutuyla gelecek olan yeni seride ekranların düze olacağı düşünülüyor. Yani sağlamlığı arttırmak adına kavisli ekrandan vazgeçilecek. Bunun yanında çözünürlük değeri olarak ise performans testlerinde 2008 X 1080 değeri kullanıldığı görülüyor. Şimdiden ilgi odağı haline gelen modelin teknik kısmında da çok farklı bir sistem bulunmamakta.

Yine aynı testlere göre telefonun işlemcisi Snapdragon 835 olacak. Exynos tercihi yapılmayacak. Bunun yanında RAM bellek miktarı da yine 4 GB olarak seçilmiş. Başarılı teknik özelliklerini değiştirmeyecek olan akıllı telefonun batarya kısmında ise 4000 mAh değerinde pillerin sunulduğu görülüyor. 11 MP değerinde arka 7 MP değerinde ön kameraya sahip olacağı da konuşulan yeni seri akıllı telefonların şimdi ne zaman çıkış yapacağı merak konusu. Telefonların çıkış tarihi konusunda da Samsung tarafından bir açıklama yapılmış değil. Bunun için öncelikle açıklama beklemek gerekiyor.