galaxy s20 plus 1 1

Samsung Galaxy s20 Plus incelemesi

8.000 TL fiyatla satılan Samsung Galaxy s20 Plus telefon modelinin bütün özellikleri en üst düzey olarak seçilmiş. 6.7 inç büyük ekranı 8 GB RAM belleği 128 GB dahili alanı  4.5 g desteği hızlı şarj adaptörü, çift hat gibi özelliklerle öne çıkan bu telefonun 4.500 miliamper bataryası bulunmaktadır. 8 çekirdekli işlemcinin işlemci frekansı 2.73 GHz değerindedir. Bu telefonun ekranı dinamik Amoled teknolojisini kullanmakta ve çözünürlüğü 1440 x 3200 piksel değere ulaşmaktadır. Hiç başına 525 PPI çözünürlük ile beraber 120 hz ekran yenileme hızı bu ekranı daha parlak Daha çekici ve güneş altında bile daha seçilebilir hale getiriyor.

Samsung Galaxy s20 Plus Teknik Özellikleri

 

Ekranı çizilmeye karşı dirençli, hdr10 desteği olan çerçevesiz tasarıma sahip harika bir ekrandır ve bu ekran Gorilla Glass 6 ile korunmaktadır. Samsung Galaxy s20 Plus telefonun işlemcisi Samsung Exynos 990 model olarak seçilmiş ana çekirdeği 2.73 GHz hıza çıkması yardımcı çekirdeğin 2.6 GHz hıza çıkması ve diğer iki yardımcı çekirdeğinde 2.0 GHz frekansta olması bu telefonun hız konusunda hiçbir sorununun olmadığını gösteriyor. Bu güçlü işlemciye yardımcı olarak mali g77 grafik İşlemci de hız konusunda hiçbir problemin çıkmamasını sağlayacak. Şirket 8 GB RAM  ve 128 GB dahili depolama alanını yeterli gördü. Hafıza kartını az bulanlar için kapasitesi 1 terabayt seviyeye çıkarılabilecek SD kart desteği de bulunmaktadır. Samsung Galaxy S20 Plus  telefon modelinin işlemcisini farklı bir işlemci olarak seçmek isteyenler için qualcomm Snapdragon 865 model işlemcili versiyonları da bulunmaktadır. Ayrıca RAM seçeneğinin 8 GB ile sınırlı olmadığını belirtelim. 12 GB RAM seçeneği isteyenler için yine bu sürüm bulunmakta…

 

galaxy s20 plus

Hafıza seçenekleri de 128 gigabayt temel versiyonla başlayıp 512gb alana kadar çıkabilmektedir telefonun bataryası 4.500 miliamper olup bu bataryayı doldurmak için 25 W hızlı şarj adaptörü kullanabilirsiniz, telefonda kablosuz hızlı şarj sistemi de bulunmakta. Samsung Galaxy  s20 Plus telefon modelinin Optik görüntü sabitleyicili 12 megapiksel son derece gelişmiş otomatik odaklama elle odaklama HDR Yapay Zeka portre modu özelliklerine sahip kamerası bulunmaktadır. Bu kameranın Odak uzaklığı 26 milimetre olarak karşımıza çıkıyor. Bu telefonla 8k Ultra HD 4320 piksel video kayıt yapabiliyorsunuz. Gelişmiş teknolojiler olan Optik görüntü sabitleme ve Dijital görüntü sabitleme özellikleri video kayıt özellikleri arasında yer alıyor. Cihazın arkasındaki  arka kamera 12 megapiksel çözünürlükte 3. kamera ise 64 megapiksel çözünürlüğe ulaşmaktadır. Ön kamera ise Bu modelde 10 megapiksel olarak seçilmiş, sesle komut alabilen dijital görüntü sabitleme özelliği olan geniş açılı ve hızlı odaklama yapabilen ve son derece kaliteli 26 milimetrelik 80 derece açılı bir kameradır. Telefonun gelişmiş özelliklerinden biri de wifi 6 teknolojisini desteklemesidir. Bu telefonda NFC sistemi bulunmakta çeşitli navigasyon özellikleri  3.1 jenerasyonu USB 2 adet sim yuvası Pusula ölçer ivmeölçer jiroskop barometre gibi gelişmiş sensörlerin yanı sıra;  BIOS Galileo glonass gibi navigasyon özellikleri bulunuyor.