s10 2

Samsung Galaxy S10 için en net görsel sızdırıldı!

Samsung Galaxy S10 için en net görsel sızdırıldı! Bugüne kadar özellikleri hakkında bazı bilgilere ulaşabilmiş olsak bile, en fazla render görüntülerini görüyorduk. Şimdi ise gerçek görüntüleri sızdırıldı.

Samsung‘un yeni model amiral gemi cihazı olan Galaxy S10’un çıkış tarihi, 2019’un Şubat ayında bekleniliyor. Cihazın resmi tanıtımından hemen önce görselleri ve render fotoğrafları sosyal medya platformlarında sızıntı sayesinde görülmüştü.

https://twitter.com/evleaks/status/1080844626804858881

Samsung Galaxy S10 Kablosuz şarj desteğine sahip!

Galaxy S10’un temel modeli olarak bilinen ‘Beyond 1‘, ilk sızdırılan model oluyor. Cihazda bilindiği gibi bir çentik bulunmuyor. Bunun yerine ekranda kameraya bir delik açılmış ve her dört kenarından ise ince bir çerçeveye yer verilmiş. Bu çerçeveler, Note 9 ve Galaxy S9’un ekran çerçevelerinden daha ince. Galaxy S10 da aslında Huawei Mate 20 Pro gibi uygun elektronik cihazları kablosuz bir şekilde şarj edebilecek.

Galaxy S10

Ayrıca bu model temel model olduğu için ön kısımda tek kamera bulunuyor. Plus modelinde ise yatay şekilde dört kamera yer alıyor. Yinede her ne kadar cihazlarda kamera sayısı belli olmuş olsa da kameraların kalitesi hakkında henüz net bir bilgi bulunmuyor.