Samsung Galaxy On Max 1 1

Samsung Galaxy On Max Satışa Çıktı

Samsung Galaxy On Max akıllı telefonlarının satışına başlandı. Yeni modelin özellikleri neler? Yeni seri akıllı telefon nerede satışa çıkacak? İşte tüm detaylarıyla yeni modellerin fiyatları ve özellikleri.

Geçtiğimiz hafta Samsung, özellikleriyle değil fiyatıyla dikkat çeken yeni bir telefon olarak Samsung Galaxy On Max serisini tanıtmıştı. Henüz geçen hafta tanıtılan yeni seri akıllı telefonların özellikleri de net bir şekilde ortaya çıkmış oldu. Tanıtıldığı andan itibaren beğeni toplayan telefonların şimdi ise satışlarına geçildiği belirtiliyor. İlk olarak Hindistan’da satışlarına başlanan akıllı telefonların özelliklerine daha detaylı olarak bakalım.

Samsung Galaxy On Max Özellikleri

Yeni seri akıllı telefonlar başta da belirttiğimiz gibi fiyat performans odaklı akıllı telefon modellerinden birisi. Bu nedenle çok yüksek özellikler seride yer almıyor. Buna karşın tabi ki modele öne çıkaran detaylarda yok değil.

Ekran

Ekran kısmında Samsung Galaxy On Max modellerinin 5.7 inç ekran boyutu sunuluyor. Geniş bir ekran boyutu sunulan akıllı telefonların ekran teknolojisi ise TFT LCD. Markanın AMOLED ekranlarıyla karşılaştırıldığı zaman bu ekranların vasat olduğunu ekleyelim. Fakat bu ekranlarında fiyatı bir hayli aşağı çektiği görülüyor.

Samsung Galaxy On Max

İşlemci

Samsung’un alışkın olduğumuz Ecynos işlemcileri bu modelde yer almıyor. Bunun yerine yeni modelde Snapdragon işlemcilerde değil, MediaTek işlemcilere yer verilmiş. MediaTek MTK P25 Lite işlemci modelleriyle beraber gelen Samsung Galaxy On Max RAM kısmında ise biraz daha iyi bir çözüm sunuyor ve 4 GB RAM bellek miktarı kullanılıyor.

Pil, Kamera ve Fiyat

Samsung Galaxy On Max akıllı telefonlarında 32 GB depolama alanı ve 3300 mAh değerinde bataryaları bulunan modelin, 13 MP değerinde arka kameraları ve ön kamera kısmında ise 13 MP değerinde kameralar kullanılıyor. İki kamera bölümünde de flaş desteği bulunmakta.

Tüm bu özellikleriyle düşük bir aralıkla satışa telefonların Hindistan’da satışa çıktığı ve fiyatının da 262 dolar olduğu açıklandı. Diğer ülkeler için modelin satışa çıkıp çıkmayacağı konusunda ve fiyatlar konusunda ise bir bilgi yok.