Galaxy Note10 1

Samsung Galaxy Note10’un Yeni Bilgileri Ortaya Çıkmaya Başladı

Geçen hafta Galaxy Note10’un iddia edilen bir görüntüsü bize bu akıllı telefonun neye benzeyeceğini gösterdi. Ve şimdi, Note10’un bazı işleyicileri, bu Samsung amiral gemisine henüz en iyi şekilde bakmamızı sağladı.

Galaxy Note10 Hakkında Yeni İddialar

Bu CAD işleyicileri, geçmişte dağıtılan bilgilerle çok güvenilir olan popüler sızıntı OnLeaks tarafından sızdırıldı.

Galaxy Note10

Görüntüler Galaxy Note10’un kendinden öncekilerden farklı görüneceğini ortaya koyuyor. Galaxy Note9. Not 9’da gördüğümüzden daha ince olan çerçevelerle çevrili bir delikli ekranla gelecek.

Galaxy Note10 Teknik Özellikleri

Note10’un ekranı çapraz olarak 6,3 inç ölçecek ve bir QHD + çözünürlüğüne sahip olması muhtemeldir. Ayrıca, içine gömülmüş bir parmak izi tarayıcısına sahip olacak.

Arka tarafta, telefonun sol köşesinde dikey yönde yerleştirilmiş üçlü kamera kurulumu vardır. Samsung, özel Bixby düğmesini bıraktı ve güç düğmesini ses seviyesinin sağ altındaki sol tarafa getirdi.

Üstte, Galaxy Note10’da IR Blaster’a benzeyen eşlik eden bir SIM kart yuvası ve alt kısımda ana mikrofon, hoparlör ve S-Pen yuvası ile çevrili USB-C bağlantı noktası bulunuyor. Bu göstergeler ayrıca Samsung’un Not 10’daki 3,5 mm kulaklık girişini çıkardığı söylentilerini de doğruladı.