galaxy note 20

Samsung Galaxy Note 20 de Tasım Değişikliğine Gidiyor!

Samsung’un Ağustos ayında piyasaya sunacağı Galaxy Note 20 ekranında geri adım atacağı ortaya çıktı. Alışılageldiği üzere Galaxy Note 20 kıvrımlı ekran ile gelmeyebilir.

Tanıtımına yaklaşık 1,5 ay kalan Galaxy Note 20 hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ekran teknolojisi konusunda LTPO‘ya geçeceği iddiaları ortaya çıkan Samsung, böylelikle bataryadan tasarruf edeceği söyleniyordu. Tasarruf miktarının ise yüzde 15 ila 20 arasında olacağı belirtiliyordu. Şimdi yeni bir iddia da telefonun ekranın nasıl olacağı konusunda.

Samsung kullanıcılarına Edge ekranı ile uçtan uca ekran deneyimi sunmayı hedefliyor ve bu yüzden ekranı yanlarına doğru hafiften kıvırıyordu. İddiaya göre Samsung’un bu yıl bu kararından vazgeçeceği söyleniyor.

galaxy note 20 vDFR cover

Galaxy Note 20 için üretildiği söylenen aşağıda ki kılıfların ortaya çıkması ile telefonun ekranının artık yanlara doğru kıvrımlı olmayacağı iddiaları da ortaya çıktı. Samsung’un bu kararı almasındaki bir diğer nedeninin ise S-Pen ile daha fazla özellik sunmak istemesi olarak gösteriliyor.

Düz ekran sayesinde insanlar telefonu yanlardan daha sıkı tutabileceği söyleniyor.
Note-20

Samsung’un 5 Ağustos 2020 tarihinde Unpacked etkinliğiyle Galaxy Note 20, Galaxy Note 20 Plus veya Ultra, Galaxy Fold 2 ve Galaxy Z Flip 5G isimli ürünlerini tanıtacağı paylaşıldı..

Samsung Galaxy Note 20 Plus Kamera Özellikleri

Galaxy Note 20 Plus, 108 megapiksel ana kamera sensörünü barındıracak. Galaxy S20 Ultra ile aynı sensörü veya modifiye edilmiş bir sürümü kullanıp kullanmayacağı ise henüz belli değil. Ayrıca kaynaklar Galaxy Note 20+’ın Galaxy S20 Ultra’nın periskop kamerasını almayacağı, Galaxy S20/S20+’da bulunan 68MP hibrit zoom sensörünü kullanacağı iddia ediliyor.

Samsung, Galaxy Note 20 modelleri yine 999 dolardan başlayan fiyatlar ile satışa sunacağı düşünülüyor.