Samsung M41

Samsung Galaxy M41 ile Bir İlki Gerçekleştirecek

Samsung Note 20 ve diğer yeni modelleri için çalışmaları sürdürürken; firmadan önemli bir haber geldi. Samsung yakında piyasaya sunacağı Galaxy M41 ekranı, ile önemli bir yeniliğe imza atabilir.  Bu yenilik Samsung’un daha önceden yapmadığı bir yenilik olduğu belirtiliyor.

Samsung tüm bütçe seviyelerinde kullanıcılara çeşitli modeller sunuyor; orta segment için sunduğu cihazlarıyla da dikkatleri çekmeye devam eden firma, yeni modelleri piyasaya çıkarırken üretim aşamasında farklı teknikleri de deniyor. Yani Samsung, Galaxy M41 modeli için de alışılagelen üretim planlaması dışına çıkıyor olabilir.

Samsung Galaxy M41 ekranı ile şaşırtabilir

Samsung’un bir iş kolu da ekran üretimidir. Bu konuda öncü firmalardan biri olan Samsung, hali ile rakibi olan firmalara da ekran üretimleri gerçekleştiriyor. Hali ile Samsung bu alanda büyük bir kazanıma sahip.  Fakat Samsung Galaxy M41 modeli için yeni planlara sahip olabilir. Ortaya atılan İddiya göre yeni modelin ekranı farklı bir üreticiden tedarik edileceği yönünde. Bu durum da Samsung akıllı telefonlar için bir ilk oluyor.

Hatta Samsung’un maliyetler nedeni ile Galaxy M41 ekranı için China Star Optoelectronics Technology (CSOT) ile anlaştığı belirtiliyor. CSOT ünlü telefon ve televizyon üreticisi TCL’ye ait olan bir firma.

Ekranı CSOT tarafından üretilecek olan Samsung Galaxy M41 modelinin satışlarının nasıl olacağı da merak konusu. Akıllı telefon piyasaya çıktığında bunu hep birlikte göreceğiz.