Galaxy M30 Ozellik 1

Samsung Galaxy M30 İncelemesi

İlk bakışta, M-cep telefonlarının sadece Samsung’un giriş seviyesi serisi olduğunu düşünebilirsiniz, ancak daha sonra tüm uyuyanların yapımına sahip olan Samsung Galaxy M30’a bakma riskiyle karşı karşıya kalacaksınız. Gerçekten, isim oldukça yanıltıcı, bu telefon A serisinin M serisinden daha yükseğe oturması ve sadece Galaxy S / Note bayrak gemilerinde ikinci olması gerekmesine rağmen Galaxy A30’dan daha yetenekli.

Galaxy M30 Teknik Özellikler

Adı bir yana, M30, bir süper AMOLED ekrana sahip olan kardeşlerinden sadece bir tanesi. 1080p + çözünürlüğe ve 16MP kamera için küçük bir su damlası çentiğine sahiptir. Yüzünün kilidini açıyor veya arkadaki parmak izi okuyucuyu kullanabilirsiniz.

Galaxy M30

Galaxy M30‘un arkasındaki üçlü kamera da göze çarpıyor. 13MP ana kamera 5MP ultra genişliğinde bir tetikçi ve bir derinlik sensörü ile birleştirildi. Sonuncusu portre çekimleri için Live Focus ve bokeh özelliklerine sahip.

Her şeyi perspektife sokmak için, Galaxy A30’un MSRP’si biraz daha yüksektir ve aynı ekrana ve yonga setine sahip olmasına rağmen, derinlik sensöründen yoksundur ve daha küçük bir bataryaya sahiptir. Batarya, M30’un en sevdiğimiz özelliği olabilir. 5.000 mAh kapasiteye sahiptir ve onu en büyüklerinden biri yapar. Ayrıca, kutuda hızlı bir 15W şarj cihazı var.

“M30” ismi kesin olarak yanıltıcıdır, ancak bunun yanları vardır. Telefon, premium cihazların sıkışmalarından kaçınır. Bu, kablolu kulaklıklarınızı 3,5 mm’lik fişe takabileceğiniz ve depodaki kartları microSD kart ile genişletebileceğiniz anlamına gelir. Her ikisi de 4G ve VoLTE’ye bağlayabilen kart tepsisindeki iki nanoSIM’e yer bırakıyor.