galaxy j7 ve galaxy j5

Samsung Galaxy J7 ve J5 Videosu Ortaya Çıktı

Samsung’un orta sınıf akıllı telefon modellerinin yenilenmiş versiyonlarıyla gelmesi beklenen Galaxy J7 ve J5 akıllı telefonları hakkında sürekli yeni bilgiler geliyor. Bu kez telefonların merakla beklenen özellikleri videoda görüldü. Galaxy J7 ve J5 akıllı telefonlarının özellikleri neler? İşte detaylar.

Galaxy J7 ve J5 serisi akıllı telefon dünyasında en çok aranan modellerde biri olarak dikkat çekiyor. Hem amiral gemisi serilere göre biraz daha düşük bir fiyat aralığının bulunması hem de özellik bakımından belli bir seviyenin üzerinde bulunması Galaxy J7 ve J5 akıllı telefonlarının epey bir tercih edilmesine neden oldu. Söz konusu serinin epey bir beğenilmesiyle beraber Samsung’un bu serileri de yenileceği de açıklanmıştı. Bu sene gelmesi beklenen yeni seri akıllı telefonların merakla beklenen 2017 versiyonu hakkında ise sürekli yeni bilgiler ortaya çıkıyor.

Son olarak telefonların kendisini gösterdiği bir tanıtım videosu yayınlandı. Doğrudan Samsung’un paylaşmadığı video markaya yakın olan kaynaklar tarafından paylaşıldı. Paylaşıldığı andan itibaren ise telefonların özellikleriyle ilgili olarak birçok detay ortaya çıkmış oldu. Son olarak tasarımları da ortaya çıkan Galaxy J7 ve J5 akıllı telefonlarının özellikleri şu an netlik kazanmış değil fakat telefonların videosunda tasarım konusunda birçok detay mevcut.

Galaxy J7 ve J5 Özellikleri Neler Olacak?

Her iki telefonunda birbirine benzer özelliklerinin olacağı beklentisi var. Galaxy J7 modelinde Exynos 7870 işlemci, 3 GB RAM bellek ve 16 GB değerinde de depolama alanı olması bekleniyor. J7 modeli için ortaya çıkan bu özellikler dışında telefonların 5.5 inç ekran boyutuna da sahip olduğunu belirtelim. Full HD ekran çözünürlüğü sunması beklenen akıllı telefonların 16 MP kamerası ise dikkat çekecek.

Yine doğrulanmamış olan özelliklere göre Galaxy J5 modelinde ise 5.2 inç ekran ve 720p çözünürlük değeri, yine Exynos 7870 işlemciler ve 2 GB RAM bellek miktarı sunulması bekleniyor. Kamera kısmında da 13 MP seçiminin yapılması ve telefonların genel olarak aynı hatalara sahip olacağı gündemde. Tüm bu iddialar ne kadar doğru? Galaxy J7 ve J5 akıllı telefonları beklendiği gibi mi gelecek? Bunu ancak tanıtımlarla görmek mümkün olacak.