samsung galaxy fold ne zaman gelecek 1

Samsung Galaxy Fold’un 5G Modeli FCC’den Geçiyor

Samsung’un katlanır telefonunun durumu hakkında çelişkili raporlara rağmen, Galaxy Fold, yakında yeni bir değişken görebileceğimize benziyor.

MySmartPrice tarafından elde edilen sızdırılmış bir belgeye göre, Galaxy Fold’un 5G sürümü Amerika Birleşik Devletleri Federal İletişim Komisyonu’ndan (FCC) geçti ve sertifika aldı. Samsung, SM-F907B model numarasıyla 25 Nisan 2019 tarihinde sertifikaya sahip Galaxy Fold 5G’ye başvurdu. 3 Haziran’da sertifika aldı.

Samsung Galaxy Fold

Galaxy Fold 5G’nin Wi-Fi ve Bluetooth sertifikası aldığını bildiren son raporlarla birlikte, yakında hem 4G LTE’nin hem de 5G sürümlerinin piyasaya çıktığını görebildik. Dahası, bir Samsung uygulayıcısının son bir yorumu, Nisan ayından bu yana “ilerleme kaydedilmediğini” bildirmesine rağmen, Fold’un başlatmaya hazır olduğu fikrini destekliyor.

MySmartPrice’a göre, Fold’un 4G LTE ve 5G versiyonları arasında bağlantı ve batarya kapasitesi dışında çok az fark var. 4G modelinin bir Nano SIM’in yanı sıra eSIM’e erişimi olan çift SIMli bir kurulumu ve 4.380mAh pili var. Bununla birlikte, 5G Fold tek bir SIM kart yuvasına ve daha küçük bir 4.235mAh bataryaya sahiptir.

Samsung Galaxy Fold Teknik Özellikleri

Samsung Galaxy Fold 7,3 inç full HD + Dinamik AMOLED ana ekran ve 4,6 inç HD + Süper AMOLED kapak ekrana sahip. Adreno 6640’a sahip Qualcomm Snapdragon 855 SoC, 12GB RAM ve 512GB depolama ile eşleştirildi. Yakışıklı bir UI özel cilde dayalı Android 9.0 Pie üzerinde çalışır.