Samsung Galaxy C10

Samsung Galaxy C10 Detayları Ortaya Çıkmaya Başladı

Samsung’un orta sınıfın en iyi modellerinden biri olarak piyasaya sunması beklenen yeni seri Samsung Galaxy C10 akıllı telefonlarının her geçen gün yeni detayları ortaya çıkıyor. Son olarak Samsung Galaxy C10 akıllı telefonları için kullanılacak sistemler hakkında belli başlı iddialar ortaya çıktı. İşte yeni telefonda beklenen detaylar.

Samsung’un sadece amiral gemisi odaklı ilerlemeyen bir firma olduğunu biliyoruz. Apple’ın aksine akıllı telefon serilerini yeni modellerle genişletmeye başlayan Samsung’un Galaxy S serileri ana amiral gemisi serisi olarak değerlendirilirken bir yandan da orta segment akıllı telefon serileri de piyasaya sürülüyor. Markanın bu noktada son olarak piyasaya sürdüğü serilerden birisi de C serisi olarak öne çıkmıştı. Daha önce yayınlanan modellerinde orta sınıf için beğenilen serilerden biri olmayı başaran Galaxy C serisi akıllı telefonlara şimdi ise yeni modellerin eklenmeye hazırlandığı gündeme geldi.

Seriye gelecek olan son modelin ise Samsung Galaxy C10 akıllı telefonları olacağı belirtiliyor. Hatta paylaşılan ilk iddialar telefonların Samsung için birçok ilki de barındıracağını gösteriyor. Kısa süre önce ortaya çıkan iddialarda Samsung’un bu noktada ilk çift kamera kullanılan modelinin Samsung Galaxy C10 modeli olacağı belirtilmişti. Tüm bu iddiaların ardından yeni seri akıllı telefonların özellikleri olduğu belirtilen bazı özelliklerde ortaya çıktı. Yapılan paylaşımlarla ortaya çıkan detaylar ise Samsung Galaxy C10 serisinin amiral gemisi serilerini aratmayacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy C10 İçin İddialarda Neler Var?

Söz konusu akıllı telefonun ilk iddialarında sadece çift kamera olduğunu görmüştük. Şimdi ise telefonların sistem özellikleri olduğu iddia edilen özellikler ortada. Öncelikle yeni seri akıllı telefonda Snapdragon 660 yani yarın tanıtılması beklenen yeni seri orta segment işlemcilerin kullanılacağı belirtiliyor.

Samsung Galaxy C10

Muhtemelen 1.9 GHz hızında çalışması beklenen işlemcilerin beraberinde grafik birimi olarak ise Adreno 512 serisini barındıracağı gündemde. En önemlisi yeni işlemcilerin LPDDR4X Ram bellekleri destekleyeceğinin beklenmesi. Böylelikle Samsung Galaxy C10 akıllı telefonlarında da yeni nesil RAM bellek teknolojisine geçilmiş olacak. Fakat belleklerin boyutunun ne kadar olacağı konusunda 3 GB beklentisinin dışında bir açıklama yok.

Samsung Galaxy C10 Çift Kamerayla Mı Geliyor?

Sistem özelliklerinin yavaş yavaş detaylanmaya devam edeceği düşünülen akıllı telefonun kamera konusu ise tam bir bilmeceye dönüşmüş durumda. Son paylaşılan ve telefona ait olduğu belirtilen çizim görsellerinde Samsung Galaxy C10 serisinin çift kamera kullanımı yaptığı görülüyor. Fakat markanın gerçekten çift kamera mı kullanacağı yoksa orta sınıf için çift kamera beklentisinin karşılık boş olup olmadığı merak konusu. Bu konu hakkında Samsung bir açıklama yapana kadar çift kamera netlik kazanmayacak orası kesin. Şimdilik sadece konu iddialardan ibaret.