11225fd1e1cf04e2f54df255f0a839b5f463af3f 1

Samsung Galaxy Book Sızdırıldı

Samsung’un yeni model tableti hakkında güncel bilgiler nihayet geldi. Yeni tabletin MWC’de 2017’de tanıtılacak mı? İşte tüm detaylar!

Tablet bilgisayar sektörü her ne kadar mobil sektör gibi hareketli geçmese bile, tam anlamıyla ölmüş değil. Koreli teknoloji devi Samsung’un Galaxy Book isminde gelecek olan yeni tablet üzerinde geliştirmelere devam ediyor.

Gelen son sızıntılara göre dikkat çeken ilk nokta ise, yeni tabletin Android olmayacağı. Gelen iddialarda ayrıca Windows mağazasında Book Store isimli bir uygulamanın fark edilmesi sonucu çıktı. Son sızıntılarda tabletin Microsoft Windows 10 ile geleceği öğrenildi.

Samsung Galaxy Book’un LTE desteğine sahip olacağı gelen ilk iddialar arasında yer alıyor. Eğer bu durum gerçekleşirse, SIM kart takılabilecek ve mobil veri internere bağlantı sağlanacak. S Pen desteği de olması beklenen cihazda, Galaxy Note serisine benzer özellikler ile gelebilme ihtimali bulunuyor.

Şuan için bunların bir iddia aşamasında yer aldığını ve Pazar günü gerçekleşmesi beklenen MWC 2017 etkinliğinde tam olarak netlik kazanacağı bekleniliyor. Bakalım Samsung, MWC 2017’de ne gibi tanıtımlar yapacak merakla beklerken, Galaxy S8 modellerinin bu etkinlikte tanıtılmayacağını belirtelim. Çünkü cihazın tam olarak hazır olmadığı bir gerçek olurken, yetişmesini beklemek pek doğru olmayacaktır.