anasayfa1 1 1

Samsung Galaxy A5 ve A7’nin tasarımı ortaya çıktı

Samsung’un yeni akıllı telefonları Samsung Galaxy A7 (2018) ve A5 (2018), paylaşılan tasarım görselleriyle gündemde. Görselleri ve bazı cihaz özelliklerini haberimizden bulabilirsiniz.

Samsung Galaxy A7 ve Galaxy A5, yeni görsellerin paylaşılmasıyla tekrar gündeme geldi. Orta seviyeye hitap edecek iki yeni model, paylaşılan görsellerde saydam kılıfların içerisinde yer alıyorlar. Yani cihazların tüm detayları net bir şekilde görülebiliyor. İşte fotoğraflar:

Fotoğraflar, cihazlar tarafından kılıf üreten bir firma tarafından paylaşıldı ve görülebildiği kadarıyla Samsung bu sene de klasik A tasarımına bağlı kalmayı tercih etti. Birçok açıdan aynı tasarıma sahip olan modellerin donanımsal açıdan farkları mevcut.

Samsung Galaxy A7 özellikleri

Galaxy A5’in özellikleri henüz bilinmiyor ancak geçtiğimiz günlerde paylaşılan bir Geekbench sonucu Galaxy A7’nin bazı özelliklerini ortaya çıkarmıştı. Akıllı telefonun 14nm 8 çekirdekli Exynox 7885 işlemciye, Mali-G71 GPU’ya ve 6 GB RAM’e sahip olması bekleniyor.

Samsung’un bir Galaxy A modelini bu Aralık ayında tanıtması bekleniyor. Galaxy A3, Galaxy A5, Galaxy A7 ve Galaxy A8 modelleri ise 2018 senesinde tanıtılacak.