Samsung Galaxy A6 Plus 2

Samsung Galaxy A6 Plus’ın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Samsung’un orta sınıf akıllı telefonları arasında yer alacak olan Galaxy A6 Plus’ın tasarımını gösteren yeni görseller yayınlandı. Samsung Galaxy A6 Plus detayları neler? Tasarım nasıl olacak?

Orta segment için yeni modeli olacağı belirtilen Samsung Galaxy A6 Plus akıllı telefonu için önemli bilgiler geliyor. Yeni Android amiral gemisi modellerinden biri olacak olan seriye ait Galaxy A6 Plus’a ait olduğu iddia edilen görseller paylaşıldı. Bu görseller, tasarım konusunda önemli detayları ortaya koyuyor.

Samsung Galaxy A6 Plus’ın Tasarımına Bakış

Samsung Galaxy A6 Plus 1

Samsung Galaxy A6 Plus’a ait olduğu iddia edilen görsellere göre, yeni model ekran kısmında da 6 inç boyutunda bir panele benzetiliyor.

Samsung’un orta segment modeli olacak olan telefon hakkında çok fazla detaylar yok. Özellikle 4 GB RAM bellek kullanılacağı ve Snapdragon 625 ile 660 işlemcilerine yer verileceği iddiaları konuşuluyor.

Paylaşılan görsellerde de görebileceğiniz gibi çift kamera yerleşimi bulunduğunu, hemen altında ise parmak izi sensörlerine yer verileceği görünüyor. Bunun dışında kameraların hemen altında parmak izi sensörü bulunuyor.

Samsung Galaxy A6 Plus’da, Özellikle ekran kısmına dikkat ettiğiniz de orta segment modeller için tasarımın değiştiğini ve ekran kısmında ise çerçevesiz bir model olacağı gözüküyor. Detaylar bu kadar ile sınırlı.