Samsung Hizli Sarj 1

Samsung 45W Hızlı Şarj USB PD Şarj Cihazı Tasarımını Tanıttı

Güney Koreli imalat devi Samsung, Samsung Galaxy Note 10’u açığa çıkarmaya hazırlanıyor. Ancak bu akıllı telefonun bazı özellikleri şimdilik bilinmemektedir. Spekülasyonlar, bu cihazın herhangi bir Samsung telefonu için en yüksek olan bir Samsung 45W hızlı şarj ile geleceğini söylüyor. Bununla birlikte, 25W hızlı şarj ile geleceğini de raporlar var. Şimdi, MWC 2019 Shanghai konferansında, Samsung ilk kez 45W hızlı şarj USB PD şarj cihazı tasarımını gösterdi. Samsung Galaxy Note 10 için güçlü bir kablolu hızlı şarj çözümüne sahip görünüyor.

Samsung Hızlı Şarj

Samsung 45W Hızlı Şarj Özelliği

Samsung daha önce iki adet USB C Tipi güç kontrol yongasını piyasaya sürmüştü. Çip modelleri, USB-IF’nin en son USB-PD 3.0 teknik özelliklerine uygun olarak 100W şarj gücünü destekleyen SE8A ve MM101’dir. Bununla birlikte, Samsung Galaxy Note 10 serisinin, 25W hızlı şarj teknolojisini destekleyen TA800 çip standardı ile donatılacağını da bildirmektedir. Note 10 serisinin Samsung 45W süper hızlı şarjı destekleyip desteklemediği şu anda belirsiz görünüyor, sadece çok umut verici olduğu söylenebilir.

Referans tasarım deseninden görülebileceği gibi, 45W hızlı şarj USB PD şarj cihazı ABD Güç Entegrasyonları (PI) ile donatılmıştır ve Samsung’un kendi yongası USB PD protokolünün el sıkışmasından sorumludur. Basında çıkan haberlere göre, referans tasarımın referans yonga modeli SE8A. Samsung’a çok pahalı olan Galaxy Note 7’nin patlama olayından bu yana, şirket batarya ve hızlı şarj konusunda çok dikkatli ve eski 15W (9V 1.67A) programını tutarlı bir şekilde kullandı.