Redmi Book 14 1

Redmi Book 14 Dizüstü Bilgisayar Redmi K20 İle Birlikte Piyasaya Sürüldü

Redmi Book 14 bugün açıklanması bekleniliyor. Dizüstü bilgisayarın Full HD çözünürlükte 14 inç IPS LCD ekrana sahip olması bekleniyor. Intel Core i3, Core i5 ve Core i7 gibi farklı işlemcilerde bulunabilir. Ayrıca, Bluetooth SIG web sitesinde de yer aldı; bu, cihazın aynı zamanda bir Bluetooth sertifikasına sahip olduğu anlamına geliyor.

Son birkaç gün içinde yaklaşan Redmi K20 ve K20 Pro ile ilgili sayısız sızıntılardan haberdar olduk. Her iki cihaz da 30 Mayıs’ta Pekin Çin’de düzenlenen bir açılış etkinliğinde resmen ilan edilecek, ancak bugün piyasaya sunulacak tek cihaz değildir. Redmi, ilk defa dizüstü bilgisayarı olduğunu açıkladı. RedmiBook 14, bugün Çin’de amiral gemisi K20 Pro ve orta seviye K20 ile birlikte piyasaya sürülecek.

Redmi Book 14

Redmi Book 14 Özellikler

Redmi tarafından Weibo’da yayınlanan resmi bir teaser, RedmiBook 14’ün bugün açılışı öncesinde neler sunabileceği hakkında bize ipucu veriyor. Teaser herhangi bir özelliği onaylamamasına rağmen, dizüstü bilgisayarın yandan görüntüsünü gösterir ve gördüklerimize göre RedmiBook, Razor ince bir profil sunar.

Teaser posterinde 28 Mayıs’ın lansman tarihi var ve “yarın birden fazla sürpriz var” başlıklı yazıya büründü ve Redmi amiral gemisi lansmanıyla aynı sonuçlandı.

RedmiBook 14, bu ayın başlarında Bluettooth SIG sertifikasyon sürecinden geçti ve kısa süre sonra beklenen bazı özelliklerini ortaya çıkaran bir sızıntı izledi. Sızıntı, RedmiBook 14’ün gerçek yaşam görüntülerini / işleyicilerini sağlamamasına rağmen, 309.6 mm x 210.9 mm x 14.8 mm ölçülerinde ve 1.3 Kg ağırlığında gümüş bir metal gövdede olacağını ortaya çıkardı.

İddialara göre; RedmiBook’un 14 inç büyüklüğünde bir ekranla donatılacağını ve Intel Core i3, Core i5 ve Core i7 mobil işlemcileriyle çalışan varyantları içeren üç farklı modelde olacağını ortaya koydu. Bu varyantlar 4GB veya 8GB RAM ve 256GB veya 512GB depolama alanında sunulacaktır.