razer phone gallery 1

Razer’ın Oyuncu Telefonu Razer Phone ‘un Özellikleri ve Fiyatı

Razer’ın güçlü özelliklere sahip olan ve oyuncular için Android tabanlı ilk akıllı telefonu olan Razer Phone ile oyuncuların oyun deneyimlerini mobile taşımayı hedefliyor. Razer phone hakkında detaylar..

Razer Phone özellikleri ve fiyatı

Razer’ın dikkatleri üzerine çekmeyi başaran akıllı telefonu; Nexbit Robin tasarım dilini taşıyor. 5.72 inç 2560 x 1440 çözünürlüğe sahip ekran 120 Hz Ultra Motion yenileme oranına sahip. Qualcomm Snapdragon 835 işlemciye sahip olan Razer Phone 8 GB RAM, 64 GB dahili hafızaya sahip aynı zamanda istenir ise microSD ile bu alan artırılabiliyor; Qualcomm Quick Charge 4+ destekli 4000 mAh bataryasının 1 saatlik şarj ile yüzde seksenbeş’e kadar şarj edilebiliyor.

Önde ise 8 MP kamerası bulunan ve alan derinliğine sahip çift 12 MP arka kamera kullanılan cihazda. Çift ton LED flaş kullanılmış. Daha önce Razer‘ın, ağır çekim ve portre modunun da sözünü gelecekteki güncellemelerle sağlanacağı belirtiliyor.

Yüksek ses kalitesi için THX ve Dolby Atmos sertifikalı hoparlör kullanılıyor ve Parmak izi sensörü ise güç tuşunun altında yer alıyor. Android Nougat 7.1.1 ile gelecek olan razer phone, 2018 yılının ilk çeyreğinde Android Oreo 8.0 sürümü ile güncellenecek.
Game Booster özelliği ile oyuncular oyun oynamayı performans ve batarya süresi odaklı olarak ayarlayabilme imkanınada sahip olacaklar.

17 Kasım’da ABD ve Avrupa’da satışa çıkacak olan akıllı telefon 699 dolar ile satışa çıkacak.