iphone8protot 1

Parmak izi sensörü arkada olan iPhone 8 Prototipi görüldü

iPhone 8’in arka kısmında yer alacağı söylenen parmak izi sensörü bulunan prototip modeli görüldü. Görseller internette yayılmaya başladığı sırada analistler telefonu ciddi şekilde yalanladı.

Geçtiğimiz gün internet üzerinde yayılan iPhone 8 görüntüleri oldukça fazla olumlu yorum almıştı. Touch ID‘nin cihazın arka kısmında olduğu görülen resimlerde ayrıca Apple logosunun hemen alt kısmında konumlandırılan parmak izi okuyucusu cihazı oldukça şık bir tasarıma kavuşturmuştu. Bu görüntüleri paylaşan Benjamin Geskin, görüntülerin iPhone 8 prototip modeli olduğunu iddia etmişti.

iphone 8 prototip

Görüntüler ilk önce Çin’in sosyal ağı olan Weibo‘dan gelmişti. Geskin, iPhone 8‘in bu şekilde görünmeyeceği iddia etmiş ve bütün kaynaklarının bu tasarımın tam anlamıyla yanlış olduğunu söylemişti. Cihazın ön kısmında ise hiçbir şekilde fiziksel bir tuş yer almıyordu. Fakat cihazın ince çerçevesi cihaza çok yakışmıştı diyebiliriz. Bunun yanı sıra iPhone 8 modelinin arka kısmında dikey şekilde yer alan çift kamera görülüyor. Kameraların bir altında ise flash yer alıyordu. Alüminyum çerçeve ile görülen modelin kablosuz şarj biriminde parazitlerin önüne geçmek için cam bir tasarımla geleceği anlaşılıyor.

Adsız

Her ne kadar iPhone 8’in bu görüntüleri güzel olsa bile cihazın ciddi şekilde nasıl geleceği henüz net bir şekilde belli değil. Ancak beklenen özellikler neredeyse aynı olacaktır. Tasarım için ise Temmuz ayına kadar bekleyeceğimizi düşünüyoruz.