oppo fast charger 1

Oppo Büyük Kapasiteli Pilleri 5 Dakikada Dolduracak Adaptörler Geliştirdi

Oppo şirketi geçtiğimiz gün yeni hızlı şarj çözümleri serisini piyasaya sürdü ve 125W flaş şarj cihazı, 110W mini flaş şarj adaptörü, 65W AirVOOC kablosuz şarj cihazı ve 50W mini SuperVOOC şarj cihazı olmak üzere 4 farklı ürünü  tanıttı. Bu yeni şarj adaptörleri, OEM’lerin son tüketicilere hızlı bir şarj deneyimi sunmasını sağlayan hızlı gelişen teknolojilerin bir sonucu olarak geliyor. Oppo’nun yeni hızlı şarj adaptörleri ve kablosuz şarj yuvası serisi, güvenli bir hızlı şarj deneyimi sağlamaya yardımcı olan gelişmiş sıcaklık kontrol regülatörlerine sahiptir. Oppo 6 yıldır bu alanda ARGE çalışmaları yapıyor ve bu 4 yeni ürün de bu çalışmaların bir sonucu..

 Oppo’nun Şarj Teknolojisi

Oppo şirketinin ürettiği, patenti de kendine ait olan 125W flaş şarj adaptörü 4.000mAh’lik bir pili sadece 5 dakikada yüzde 41’e kadar şarj ediyor ve 20 dakika içinde ise full olarak şarj edebiliyor. Şarj adaptörü ayrıca 65W PD (Güç Dağıtımı) ve 125W PPS (Programlanabilir Güç Kaynağı) standartlarını da destekleyerek  çok yönlü şarj çözümleri de sunuyor. Yani bir tek marka telefon için değil, tablet ve farklı telefonları da hızla doldurabiliyor.

oppo fast charger

125W hızlı şarj cihazı, şarj cihazının kompakt kalması için geliştirilmiş bir güç yoğunluğu ile 20V/ 6.25 Ampere kadar güç sağlayabilir. Şarj cihazında, şarjı bölerek yüzde 98 oranına kadar güç dönüşümü sağlayabilen üç paralel şarj pompası vardır ve 10 ek sıcaklık sensörü daha fazla güvenlik sağlama amacıyla konulmuştur.  Oppo’nun 125W hızlı şarj standardı, kararlı ve verimli şarj sağlamak için voltaj dalgalanma koruması da kullanır. Şarj cihazı ayrıca Oppo’nun USB-A tabanlı önceki hızlı şarj çözümlerinden farklı olarak şarj etmek için USB-C tip kablo kullanıyor.