OnePlus 7 Fiyat 1

Oneplus 7 Pro Soğuk Renk Seçenekleriyle Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

Çekilen fotoğraflar sadece OnePlus 7 Pro’nun arkasının tasarımını değil aynı zamanda şık renk gradyanlarına sahip renk şemasını da gösteriyor. Buna ek olarak, 90 Hz ekran sayesinde yeni üst telefon özellikle “Hızlı ve Pürüzsüz” olması bekleniliyor.

OnePlus 7’ye ek olarak, daha güçlü bir sürüm olarak birkaç hafta içinde bir OnePlus 7 Pro da olacak. Çevrimiçi perakendeci MobileFun, Pro modeli için Olixar koruyucu kapaklarıyla ilgili resimler yayınladı. Sadece şeffaf koruyucu kapakları değil, aynı zamanda Çinli üreticinin yaklaşmakta olan tüm akıllı telefonlarını da gösteriyorlar.

OnePlus 7

Beklendiği gibi, render görüntüleri üçlü kamera ve LED flaş ile bir arka plan gösterirken, Huawei P30 gibi şık renk gradyanlarına sahip göz alıcı renk şeması daha heyecan verici. OnePlus 7 Pro’da degradeler maviden maviye ve yeşilden turkuaz’a dönüşür, aksi halde oldukça kısıtlanmış tasarım biraz daha düzgün bir kenar oluşturur.

Hızlı Ve Pürüzsüz  Oneplus 7 Pro Hakkında Övgüler

OnePlus patronu Pete Lau söylentilere yeni üst akıllı telefon için ısıtmaya devam ediyor. Son zamanlarda çıkan bir tweette, yeni ürününün “yeni hızlı ve pürüzsüz bir dönemde” kullanacağını söyledi. “Pürüzsüz” olarak adlandırılması, başarılması daha zor ve yazılım ve donanım için büyük bir zorluktan bahsetti.

Bu, OnePlus 7 Pro’nun ekranı hakkında yeni söylentiler dolaşmaya başladı. Hızlı 90 Hz kare hızına sahip Quad HD + çözünürlüğüne sahip 6,6 inçlik bir AMOLED ekran olacak. Şimdiye kadar, sadece birkaç akıllı telefon, 120 Hz’li Razer Phone 2 de dahil olmak üzere 60 Hz’den daha yüksek tekrarlama oranlarına sahip ekranlara sahip.