OnePlus 7 Guncelleme 1 scaled

OnePlus 7 Güncelleme, Fotoğraf ve Ses Kalitesinde İyileştirmeler Getiriyor

OnePlus 7, 14 Mayıs’ta piyasaya çıkan OnePlus’ın en çok beklenen ve merakla beklenen amiral gemisi telefonlarından biri. Akıllı telefonun tümü birinci sınıf özelliklere sahip ve şirketin ilk üçlü kameralı telefonu yer almaktadır. Amiral gemisi son zamanlarda üçüncü OTA Güncellemesini aldı. OnePlus 7 yeni güncelleme, fotoğraf ve ses kalitesinde iyileştirmeler getirdi.

OnePlus 7 Güncelleme

OnePlus 7 Yeni Güncelleme Kullanıcılara Çıkıyor

Önceki iki güncelleme bazı kamera geliştirmeleri ile birlikte DC Karartma Modu ve Fnatic Mode’u getirdi. Dahası, tamamen yeni ürün yazılımı fotoğraf ve ses kalitesindeki iyileştirmelerle geldi. Bununla birlikte, OxygenOS 9.5.6 da Android güvenlik yaması seviyesini Haziran 2019’a kadar çıkardı. Ayrıca hataları düzeltti. Değişikliğe bir göz atalım:

Sistem

  • Android güvenlik yaması 2019.6’ya güncellendi
  • Otomatik parlaklık hassasiyetini optimize etti
  • Genel hata düzeltmeleri ve geliştirmeler

Telefon

  • Geliştirilmiş ses kalitesi

Kamera

  • Optimize fotoğraf kalitesi

Telefonda ne tür iyileştirmelere yol açacağına dair hiçbir ayrıntı yoktu. Güncelleme şu anda sınırlı sayıda kullanıcıya yayılıyor. Ayrıca, yakında daha geniş bir topluluğa da yol açacaktır. Herhangi biriniz bu güncellemeyi aldıysa, yorum bölümündeki değişikliklerle ilgili ayrıntıları bizimle paylaşın. Daha fazla güncelleme için bizi takip etmeye devam edin.