OnePlus 5T Kumtaşı Beyazı

OnePlus 5T Kumtaşı Beyazı modeli satışa sunuluyor

OnePlus, dünya çapında oldukça beğenilen yeni akıllı telefonu OnePlus 5T’nin OnePlus 5T Kumtaşı Beyazı modelini satışa sunacak. Akıllı telefon yalnızca birkaç gün sonra Avrupa’da raflardaki yerini alacak. Detaylar haberimizde.

Satışa sunulmasının ardından rekor üstüne rekor kıran OnePlus 5T, birbirinden şık modelleriyle gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. İlk olarak kırmızı modeliyle, ardından Star Wars serisinin yeni filmine özel Star Wars Edition modeliyle gündeme gelen akıllı telefon, şimdi de OnePlus 5T Kumtaşı Beyazı ile manşetlerde.

Sınırlı sayıda üretilmiş olan model, aşağıdaki tanıtım videosundan da görebileceğiniz oldukça güzel bir beyaz renge sahip.

OnePlus beyaz bir modelin üretileceğini uzun bir süre önce duyurmuştu. Birçok kişi tarafından beklenen model, paylaşılan bilgilere göre 9 Ocak tarihinde ABD’de ve Avrupa’da satışa sunulacak. Modelin fiyatın diğer OnePlus 5T modelleriyle aynı ancak kumtaşı beyazı rengi yalnızca 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip cihazlarda olacak. Yani 5T’nin kumtaşı beyazı rengine sahip olmak isteyenlerin 559 doları (Avrupa’da 559 euro) gözden çıkarması gerek.