OnePlus 5

OnePlus 5 için En Net Açıklama Geldi

Apple’ın yeni rakibi olacak olan OnePlus 5 akıllı telefonlarının tanıtımı için artık sayılı bir zaman kaldı. Yeni seri akıllı telefonların önümüzdeki hafta tanıtılması beklenirken yeni seri akıllı telefonların özellikleri de görülmeye başladı. Son olarak OnePlus 5 serisinin iPhone telefonlara benzerliğini ortaya koyan görseller paylaşılmıştı. Telefonların birebir benzer bir tasarım kullandığı ve iPhone 7 Plus modelini işaret edecek sistemler yer verildiği iddialarından sonra ise net bir açıklama geldi. İşte detaylar.

Amiral gemisi akıllı telefonların en büyük rakiplerinden birisinin OnePlus 5 serisi olması bekleniyor. Samsung ve Apple gibi teknoloji devlerine kafa tutacak olan yeni modelin, tanıtımının yaklaşmasıyla beraber yeni seride nasıl detayların kullanılacağı konusunda da çok daha detaylı bilgiler gelmeye başladı.

Hatta akıllı telefonların tüm bu iddiaları nedeniyle OnePlus tarafından da ilk görüntü paylaşılmıştı. Tüm bu görsellerden sonra ise yeni modele bir eleştiri getirildi. Telefonların iPhone 7 Plus modeline bir hayli benzediği eleştirileri de gündem olmuştu. Şimdi ise yeni seri akıllı telefonlara gelen eleştiriler ilk ağızdan cevaplandı.

OnePlus 5

OnePlus 5 Nasıl Bir Telefon Olacak?

Teknoloji devinin, OnePlus 5 telefonları için gelen eleştirilere cevabı ise en yetkili isimden CEO Pete Lau tarafından geldi. Ünlü CEO yaptığı açıklamada, çok konuşulan OnePlus 3 modellerinin çıkışı öncesinde de aynı iddiaların gündeme geldiğini ve telefonların tanıtımından sonra tüm bu iddiaların son bulduğunu hatırlattı. Yapılan açıklama bir nevi OnePlus 5 serisinin çok da benzer bir model olmayacağını da göstermiş oldu. Önümüzdeki hafta içerisinde tanıtılması beklenen telefonların çıkışı konusunda da birtakım açıklamalar yapıldı.

Yine CEO Pete Lau tarafından verilen bilgide, OnePlus 5 serisi için herhangi bir stok sorunu yaşanmayacağı da belirtildi. Şimdiden talebi karşılayacak sayıda stok üretimi yaptıkları açıklayan Pete Lau, telefonlarından ne kadar umutlu olduklarını da böylelikle kanıtlamış oldu. Şimdi açıklamaların ardından telefonların beklentileri ne kadar karşılayıp karşılayamayacağı merak ediliyor. Bunun için çok kısa bir süre kalan tanıtımı beklemek gerekiyor.