OnePlus 5 1 1

OnePlus 5 Detaylanmaya Başladı

Amiral gemisi katili olarak adlandırılan OnePlus akıllı telefon serilerine yeni bir üye daha ekleniyor. Şimdiye kadar ki en başarılı OnePlus serisi olması beklenen OnePlus 5 olarak gelecek yeni telefonla ilgili olarak ise detaylar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başladı. İşte telefonla ilgili son iddialar ve ortaya çıkan detaylar.

OnePlus serisi akıllı telefonların uygun fiyatlı aralıkları nedeniyle hemen hemen her amiral gemisi için alternatif ürünlerden biri haline geldiği genel düşünce olarak oluşmaya başladı. Özellikle son dönemde Apple ve Samsung gibi akıllı telefonların oldukça yüksek aralıkta sunulan fiyatlarına karşın OnePlus serilerinin çok daha düşük bir aralıkta kalması, bunun yanında özelliklerinin de amiral gemisi serileri aratmaması iyiden iyiye OnePlus markasını öne çıkarmaya başladı.

Son olarak OnePlus 5 telefonuyla geleceği açıklanan markanın yeni telefonu da yine aynı konsept ile kullanıcıların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Daha önce kutu tasarımlarıyla ve özellikleriyle ilgili paylaşımları ortaya çıkan akıllı telefonların bu kez ise kameraları hakkında da detaylar ortaya çıktı. Hemen yeni serinin merak edilen kamera özelliklerine bakalım.

OnePlus 5

OnePlus 5 Nasıl Bir Kamera İle Geliyor?

Resmi olarak OnePlus sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülerle beraber ortaya çıkan OnePlus 5 kameraları, fotoğraf kalitesine bakıldığında epey bir başarı elde edecek gibi görünüyor. Sadece fotoğraf kalitesi açısından değil bunun dışında teknik değerlere bakacak olursak bu kısımda da karşımızda çift arka kamera kullanımı çıkıyor.

Çift arka kamera teknolojisinde hem renkli hem de siyah beyaz çekim sunabileceği belirtilen telefonun, bu özellikle beraber Huawei modellerini de geride bırakması gündemde. 16 MP çift arka kameranın bu değerlerine ek olarak f/1.8 diyafram açıklığı da olacağı yine detaylar arasında. Paylaşılan fotoğraflarla beraber me derece kaliteli çekimler sunacağı bir nevi kanıtlanmış olan yeni seri akıllı telefonların tüm bu kamera özellikleriyle beraber kısa süre sonra tanıtılması bekleniyor. OnePlus 5 hakkında tüm detayla ve serinin merakla beklenen fiyatlarının da bu şekilde ortaya çıkacağı düşünülüyor.