Android 9 Pie 1

OnePlus 3 ve 3T Android 9 Pie Güncellemesine Kavuştu

Nisan ayından bu yana süren beta sürümlerinin ardından OnePlus, OnePlus 3 ve 3T için Android 9 Pie yönelik kararlı güncellemeyi yayınladı. Her iki cihaz için de OxygenOS 9.0.2 olarak geliyor.

Beklendiği gibi, bu, yeni Pie UI’yı elde edeceğiniz anlamına gelir, ancak yeni Rahatsız Etmeyin modunda zaman aralığını özelleştirmek, Dialer uygulamasında Google Duo görüntülü aramalar için destek sağlamak gibi, daha fazla yenilikler vardır. Kamera uygulamasında Google Lens, yanı sıra genel genel hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler gelmektedir.

Android 9 Pie

Android 9 Pie Yenilikleri

Yeni yazılım, Nisan 2019 güvenlik düzeltme eki düzeyiyle birlikte gelir ve oyun bildirimleri metin içeriğini ve üçüncü taraf aramaları için bildirimleri görüntüleme desteğiyle Oyun modu 3.0’ı ekler.

Her zaman olduğu gibi, bu aşamalı bir sunum olacak ve havadan güncelleme bugün sınırlı sayıda kullanıcıya ulaşacak. İlk yavaş yayılma aşamasından sonra bulunan kritik bir böcek olmadıkça, daha geniş bir dağılım birkaç gün ile birkaç hafta arasında sürecektir.

Bazı Telefonlar İçin Android 9 Güncellemesi Geç Gelebilir

Bazı telefonlar için Pie’ye güncelleme çok geç olabilir, ancak bunların her ikisi de üçüncü büyük işletim sistemi sürümü güncellemesini aldıkları gerçeği, yine de kutlanmayı hak ediyor. OnePlus 3 ve 3T, Marshmallow’u çalıştırmaya başladı ve daha sonra Nougat ve ardından Oreo’ya güncellendi.

Güncelleme birkaç gün içinde tüm OnePlus 3 / OnePlus 3T kullanıcılarına bildirilmelidir. Güncelleştirmeye devam ediyorsanız ve yayınlanıyorsa güncelleme hakkında ne düşündüğünüzü ve yorumlarda güncellemeyi almak için beklentilerinizin neler olduğunu bize bildirin!