Önde Gelen Araba Markalarından Biri Olan Volkswagen Markasından Projesi “Project Trinity” İle İlgili Detayları İçeren Bir Açıklama Yapıldı.

Önde Gelen Araba Markalarından Biri Olan Volkswagen Markasından Projesi “Project Trinity” İle İlgili Detayları İçeren Bir Açıklama Yapıldı.

Araba markalarının devlerinden Volkswagen, elektrikli bir otomobil olacak olan amiral gemisi Project Trinity ile ilgili yeni detayları paylaştı. Alman menşeli olan markanın CEO sıfatındaki yöneticisinden gelen açıklamada, piyasaya sürmeye hazırlandıkları otomobillerinde 3 adet önemli nitelikteki hususu bünyesinde barındıracağını dile getirmiştir.

Alman menşeli oldukça bilinen bir marka olan Volkswagen, 2026 senesinde satışa sunulacağı tahmin edilen Project Trinity ile ilgili yeni bir açıklamada bulunarak içereceği bazı özellikler hakkında kamoyunu bilgilendirmiştir. Audi, Porsche ve Bentley sürümlerini bünyesinde barındıracak olan projeleri “Project Trinity”, amiral gemisi özelliğinde olan elektrik enerjisini kullanan otomobil olarak piyasaya sürülüp satışa sunulacaktır.

Volkswagen CEO sıfatındaki yöneticisi olan Ralf Brandstaetter, LinkedIn platformunda paylaştığı bilgilendirici bir açıklama ile Project Trinity ile ilgili olarak merak edilen detayları açığa kavuşturmuştur. Brandstaetter, bu arabalarında mevcut olacak olan yeni konseptin projenin isminden de açıkça anlaşılabildiği üzere 3 tane temel özelliği içereceğini vurgulamıştır. Bu 3 tane temel özellik ise; yeni tasarımla oluşturulmuş olan araç mimarisi, otomatik sürebilme özelliği ve de araç üretim sektörüne yepyeni bir bakış açısı kazandırmak olacağını da ifade etmiştir.

Önde Gelen Araba Markalarından Biri Olan Volkswagen Markasından Projesi “Project Trinity” İle İlgili Detayları İçeren Bir Açıklama Yapıldı.

Project Trinity, 2. Seviyedeki Bir Sürüş Otomasyonunu da Bünyesinde Barındırmaktadır.

Volkswagen’in yeni projesi olan “Project Trinity” içeriğinde bulunacak olan 3 temel özellik, aslında bu markanın daha lüks bir alternatifi olarak bilinen Audi’nin şimdiye kadar çıkan bazı modellerinde mevcuttu. Audi, 2020 senesinin yarısından itiberen “Artemis” isimli oldukça benzeyen bir otomobil ile ilgili çalışmalar yapmaktadır. Otomobil sektörünün dev firmalarından olan Hem Volkswagen’in, hem de Audi’nin birbirlerine çok yakın olan zaman dilimlerinde elektrikli araç üretmeye odaklanmış olmaları, bu sektörün bir diğer dev firması Tesla karşısında üstünlük elde edebileceklerinin mümkün olduğu anlamına gelmektedir.

Linkedln üzerinden açıklanmış olan detaylarda belirtildiği üzere “Project Trinity”, bütünüyle farklı olan elektrikli bir otomotiv görünüşüne ve de 2. seviye otomatik araç kullanabilme kabiliyetlerini de bünyesinde barındıracaktır. “Project Trinity” Volkswagen markasının ismiyle çıkacak olmasına rağmen yayılan duyumlara göre Landjet adlı serisinin içeriğideki bir ürün olacak olmasının yanında, Audi, Porsche ve Bentley markaları tarafından da kullanılabilecektir.