Nokia 8in Avrupa fiyati 517.42 Euro olarak goruldu Iste detaylar 1

Nokia 8’in Avrupa fiyatı 517.42 Euro olarak görüldü, İşte detaylar!

Nokia’nın son nesil amiral gemisi olma adayı olan Nokia 8 iki hafta kadar bir süre sonra kendisini tanıtacakken yeni bir sızıntıyla yeniden gündeme oturdu.

Nokia’nın yeni amiral gemi modelinin tanıtılmasına çok az bir süre kala yeni cihaz için tebessüm ettirici bir sızıntı daha meydana geldi. Yapılan sızıntılara göre Nokia 8’in Avrupa fiyatı belli oldu. Avrupa fiyatına baktığımızda yeni cihazın 520 euro olduğu görülüyor.Yapılan sızıntı Vodafone Romanya tarafınca gerçekleştirildi. nokia 8’in siyah renkli modeli 517.42 euro etiketiyle geliyor. Bir önceki iddialara göre ise 600 euro olacağı ifade edilmişti. Ancak son bilgiler daha az bir bütçeyle geleceğini ortaya seriyor.

Nokia 8in Avrupa fiyatı 517.42 Euro olarak görüldü İşte detaylar
Görünüşe göre Nokia 8’in İtalya, Almanya, İspanya gibi bölgelerde ve diğer tüm ülkelerde aynı fiyat ile satışa çıkması bekleniyor. Yeni cihazın işlemcisine baktığımızda ise Snapdragon 835’den gücünü aldığını ve bu gücü 8GB RAM ve Adreno 540 ile destekliyor. 64 ve 128GB depolama alanıyla gelen cihaz oldukça tatmin edici duruyor.

Son olarak Nokia 8’in parmak izi okuyucusuyla geleceği kısa süre önce bazı sızıntılarla ortaya çıkmıştı ve görsellerde bu özelliğini net bir şekilde görmüş olduk.