Nokia 8 Android O ve Snapdragon 835 ile Geekbenchde Gorundu

Nokia 8, Android O ve Snapdragon 835 ile Geekbench’de Göründü

Nokia 8 kısa süre önce işlemcisi ve Android O işletim sistemiyle Geekbench testinde göründü. Android 8.0.0 O çalışıyor ve ilk kez Geekbench’te kendini gösterdi.

Nokia 8 çok kısa süre önce Kalp kod adıyla beraber Nokia markalı Geekbench testinde görüldü. Snapdragon 835 64 bit SoC ile görülen cihazın Nokia 8 olduğu kesin. HDM Global 16 Ağustos için bir basın toplantısı düzenlediğini açıkladı. Nokia 8 bu etkinlik sırasında tanıtılacak gibi duruyor. Eylül ayında Berlin’de IFA’yı ziyaret etmeyi düşünenler için Ağustos ayı ortasında duyurunun olacağı kesin gibi.

Android O söz konusu olduğunda, Google en son geliştirici önizleme sürümünü piyasaya sürdü ancak istikrarlı sürüm herhangi bir cihaza duyurulmadı ve henüz yüklenmedi. Ayrıca ilk önce geçen yıl Google’ın Pixel telefonlarına gelecek olan güncellemenin olduğunu belirtelim. Bu temelde Nokia 8’in Android O ile piyasaya sunulmayacağı anlamına geliyor ancak bu listede, şirketin güncellemeyi test ettiğini öngörüyor ve bu da Google’ın yakında duyurması beklenen Nokia 8’e gelebileceği anlamına geliyor. .

Nokia 8 şimdiye kadar çok kez ortaya çıkmıştı ve eğer bu sızıntılar doğruysa, aygıt bir dereceye kadar Nokia 6’ya benzeyecektir, ancak arkadaki bir çift kamera kurulumu ile birlikte gönderilecektir. Nokia 8’in 5,3 inç QHD (2560 x 1440) ekran ve 4GB / 6GB RAM ve 64GB / 128GB genişletilebilir depolama alanı sporu yapması bekleniyor. Android O, Geekbench’te listelense de, cihaz muhtemelen Android 7.1.1 Nougat’ı kutudan çıkaracaktır. Nokia 8 neredeyse kesinlikle iki SIM kart yuvası ve ekranın altında bir kapasitif tuş takımı ile birlikte gönderilecek.

Nokia 8 Android O ve Snapdragon 835 ile Geekbenchde Göründü