Nokia 6 2018 gorselleri tanitimindan once sizdirildi

Nokia 6 (2018) görselleri tanıtımından önce sızdırıldı

HDM Global’in yeni model akıllı telefonu Nokia 6 (2018) tanıtımına saatler kala sızıntıya uğradı. Yeni cihaz ana ekran tuşundan vazgeçmiş gibi duruyor.

Efsane marka Nokia, HDM Global bünyesinde yeniden bir yükselişe geçek adına ciddi adımlar atmaya devam ediyor. Şirket o kadar kendinden emin adımlarla ilerledi ki, tam olarak çok iddialı bir cihazı piyasaya sunmamasına rağmen yoğun bir hayran kitlesine ulaştı.

HDM Global’in yeni model  Nokia 6 (2018) telefonu yarın tanıtılıyor. Bu bakımdan Nokia meraklıları şimdiden heyacanlanmaya başlamış durumda. Hayranları için söylemek gerekirse sızıntılar Nokia 6 (2018)’in görsellerinden oluşuyor.

Yeni model Nokia 6’da tasarım çok farklı gelmiyor. Fark edilen ve göze çarpan değişiklik ise ekranın altındaki ana ekran ve dokunmatik tuşların kaldırılması. Bunun yerine tabii ki de sanal tuşlar geliyor. Tüm bunların yanı sıra kamera modülünü altın gül renginde bir çerçeve kaplıyor.

  • Nokia 6 2018 görselleri tanıtımından önce sızdırıldı4
  • Nokia 6 2018 görselleri tanıtımından önce sızdırıldı3
  • Nokia 6 2018 görselleri tanıtımından önce sızdırıldı2
  • Nokia 6 2018 görselleri tanıtımından önce sızdırıldı

Güncelleme: Resmi tanıtıma az bir süre kala, Nokia 6’nın Snapdragon 600 serisi ve 64GB depolama alanına ev sahipliği yapacağı öğrenildi. Bunun yanı sıra ise çok daha gelişmiş kamera sistemine sahip olacak.