Nokia 2 FCC Sertifikasi Bant Destegi ve Boyutlari Acikliyor Hala Teknik Ozellikler Yok

Nokia 2: FCC Sertifikası Bant Desteği ve Boyutları Açıklıyor, Hala Teknik Özellikler Yok

Geçen hafta Nokia 2’nin canlı fotoğraflarını, FCC’den aldıkları ve internete sızdırıldığı belirtildi. Daha fazla bilgi FCC dosyalarıyla birlikte gün yüzüne çıktı, ancak bazı önemli özellikleri içermiyor.

Yeni bilgi, Nokia 2 aka TA-1029 için şema ve bant desteği içeriyor. Nokia 2 bütçeye uygun bir akıllı telefon olmasına rağmen, LTE’ye sahip olacak, ancak belgeye göre sadece üç bantla sınırlı geliyor. Üç bant FDD-LTE B3 (2600 MHz) ve B5 (850 MHz) ve TDD-LTE B38 (2600 MHz) ‘dir. Nokia 2 ayrıca WCDMA (1900 ve 900 MHz) ve 2.4GHz WiFi’yi de destekliyor.

Şemalarda, telefonun boyutlarını ve anten yerleştirmelerini görülüyor. Nokia 2, çapraz olarak 15.4 cm ölçülerinde (çerçeveler dahil). Şimdiye kadarki diğer Nokia telefonlarının tasarımı ve sağlanan görüntülerle, 720p çözünürlükle 4.5 ve 5.0 inç arasında bir ekran boyutuna bekleniyor.

Telefonun alt kısmında kablosuz anten, sağ üst köşede bir Bluetooth anteni var.

Nokia 2 FCC Sertifikası Bant Desteği ve Boyutları Açıklıyor Hala Teknik Özellikler Yok1

Nokia 2’nin Qualcomm’un ileri teknoloji Snapdragon 210/212 mobil platformuyla birlikte gelmesi bekleniyor. 1GB RAM ve 8GB depolama alanı ile eşleştirilecek. Dört çekirdekli cipsler sadece 8MP kameralara kadar destekliyor, bu yüzden telefonun her iki tarafında beklediğimiz maksimum değerler bunlar oluyor..

Cihaz kutudan çıkan Android Nougat’la birlikte geliyor ve gelişmekte olan ülkeleri hedef alıyor.. Ancak bu özellikler ile Nokia 2, Google’ın Android Go programı için iyi bir cihaz olarak görünüyor. Her iki taraf için mantıklı bir alım olabilir. Nokia markasının hayranları birimi aramak isteyecek ve Google sonraki 1 milyar kullanıcısına doğru bir başlangıç ​​yapabilir.