Motorola Razr 1

Motorola’nın RAZR’ı Geri Dönüyor!

Bir dönemin en fazla satış rakamına ulaşan ve kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen telefonlarından biri olan Motorola RAZR, yenilenmiş bir formda geri geliyor.

Geçmişin sevilen ve 100 milyon üzerinde satış adedine ulaşmış olan telefonu RAZR, yeni formunda geri dönmeye hazırlanıyor.

Akıllı telefonlardan önce marka bilinirliği ve satış rakamı iyi olan modellerin üreticileri, bu modellerin gücünden faydalanmak adına son yıllarda markaları  yeniden canlandırma yolunu seçiyor.

Lenovo‘nun CEO’su Yang Yuanqing, MWC 2018’de konuştuğu bir grup gazeteciye potansiyel bir Razr canlandırması hakkındaki sorulara cevap verdi.

Yuanqing, ayrıca geçtiğimiz yıl CNBC‘de yaptığı bir konuşmada, Motorola’nın telefonun geri dönüşünü ihtimal dışı görülmemesi gerektiğini söylemişti. Yuanqing, “yeni teknolojiyle, özellikle katlanabilir ekranlarla, akıllı telefon tasarımımızda giderek daha fazla yenilik göreceksiniz” diye konuştu ve ekledi: “Yani umarım, [Motorola Razr markası] tanımladığınız şey çok yakında geliştirilecek veya gerçekleşecektir“.

Yeni Motorola RAZR Ne Zaman Çıkacak?, Özelikleri Ne olacak?

Farklı bir format da çıkması beklenen yeni olası RAZR telefonunun çıkış tarihi hakkında bir bilgi yok. Geçtiğimiz yıl CES fuarında Lenovo, RAZR’ın piyasaya döneceğini ima etmişti. Katlanır bir form ile yeniden çıkması durumunda Samsung’a rakip olacak olan cihazın çıkış tarihi veya zamanlaması ile ilgili bir bilgi şu an için bulunmuyor.