Moto Z2 Play

Moto Z2 Play Özellikleri, Çıkış Tarihi Ve Fiyatı

Uzun süredir iddialara konu olan Moto Z2 Play akıllı telefonlarının, paylaşılan yeni görsellerinden sonra şimdi ise telefonların sistem özellikleriyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı. Sistem özellikleri konusunda nasıl seriler olacağı merak edilen Moto Z2 Play akıllı telefonların belli olan özelliklerine daha detaylı bakalım.

Akıllı telefon dünyasının aranan markalarından biri olmaya başlayan Lenovo, adeta Motorola markasını da geri döndüren marka oldu. Yayınlandığı andan itibaren gerek modlarıyla gerekse de sunduğu dairesel kamera tasarımlarıyla beğeni toplayan Moto Z akıllı telefonlarıyla beraber, artık akıllı telefon dünyasında kalıcı yer edinmeyi başaran marka şimdi ise Moto Z2 Play akıllı telefonlarını hazırlamakta.

Markanın yenilenmiş akıllı telefon serilerinde kullandığı özelliklerin neler olacağı konusunda ise yeni yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı. Telefonların tasarımlarıyla ilgili olarak kısa süre önce yayınlanan görseller bir yana dursun yeni seri akıllı telefonların şimdide teknik detayları paylaşılmaya başlandı.

Moto Z2 Play

Moto Z2 Play Özellikleri Hakkında İlk İddialar

Öncelikle telefonların ekran konusunda belli başlı özelliklerin ortaya çıktığını belirtelim. 5.5 inç ekran boyutuna karşın bu sefer akıllı telefonların OLED ekran teknolojisini kullanması bekleniyor. OLED ekranın sistemin nasıl bir değişim göstereceği konusunda da şu an net bilgiler elde edilmiş değil. Bunun dışında çözünürlük kısmında ise Full HD seçimi yapıldığı görülüyor ki artık birçok akıllı telefon modeli için bu seçim standart olarak gösterilmekte.

Ekran kısmından modelin teknik özellikler kısmına geçecek olursak, en çok merak edilen işlemcilerden işe başlamamız gerekiyor. Moto Z2 Play özellikleri olduğu iddia edilen ve TENAA kapsamında ortaya çıkan özelliklere göre, işlemci kısmında Snapdragon 626 modeli kullanılacak. Hız olarak en ideal işlemci serilerinden biri olan Snapdragon 626 serisine eşlik edecek olan RAM miktarının ise 4 GB RAM bellek olacağı görülüyor.

4 GB RAM bellek bulunduran modelinde 64 GB depolama alanı da sunan akıllı telefonların orta sınıfı yansıtacağı görülüyor. Pil kısmında küçülmeye gidildiği ortaya çıkan akıllı telefonların pil bölümünde ise 2820 mAh seçimi yapıldığı görülüyor. Pil hamlesinin nedeninin ise telefonların tasarımı olduğu konuşuluyor fakat bu konu hakkında doğrulama yapılmadığı için net bir yorum yapamıyoruz.

Son olarak Moto Z2 Play akıllı telefonlarının kameralarının arka kısımda 16 MP olacağı ön kısımda ise 12 MP olacağı da belli olan son detay oldu. Tüm bu özellikler ne zaman doğrulanacak? Bu özelliklerle beraber fiyat ne kadar olacak? Tüm bunları için Lenovo tarafından gelen açıklamaları beklemek gerekecek.